Reklama

Reklama

Victor (Colin Farrell) je pravou rukou kriminálního bosse jménem Alphonse (Terrence Howard), jehož gang se právě potýká s problémem. Někdo totiž systematicky zabíjí jeho členy a dokonce vyhrožuje samotnému Alphonsovi. Po stopách neznámého útočníka se vydává Victorův přítel Darcy (Dominic Cooper), který cítí šanci zavděčit se Alphonsovi a postoupit v hierarchii organizace. Uprostřed toho se Victor seznamuje s Beatrice (Noomi Rapace), tajemnou Francouzku, která žije se svou matkou, Valentine (Isabelle Huppert), ve věžáku kousek od Victora. Oba si nesou svá tajemství, oběma život uštědřil tvrdé rány a oba mají své důvody toužit po pomstě. Ale teprve vzájemná přitažlivost a vášeň jim dodá sílu uskutečnit krvavý očistný plán odplaty. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (543)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďaleko lepšie ako bežné filmy o pomste, kde príde muž v slnečných okuliaroch, vystrieľa pol roty a z 1500 guliek na neho mierených len jedna preletí bočnicou jeho plášťa. Hoci ani tu sme sa nevyhli prehnanému koncu a vlastne aj za začiatok to bola slušné štípanie od dymu zo strelného prachu. No to medzitým bavilo a udržiavalo v napätí. No a Noomi Rapace bola na prekvapenie s jazvami menej rapavá než je bežne, čo asi odkazuje na vikingské tradície, kde sa jazvili úmyselne. Možno ešte niekedy prekvapí sekerou v hlave a bude jej to slušať ako iným dámam klobúk. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Dnes už slavný dánský režisér Niels Arden Oplev natočil další hodně rozporuplný film, a i když je americký, je stále stejně pomalu vyprávěný a stejně seversky potemnělý, má celkem zajímavý příběh, takový čistý žánr, který je ovšem, jak je v postmoderní době zvykem, pomalu křížen s doposud zcela nesouvisejícím žánrem, krimi thriller z oblasti východoevropských mafií působících v současné Americe se potkává s čistou romantikou, jež je ještě podávána s určitou mírou nadsázky (vracení potravinových dóz atd.), což je z diváckého hlediska už jen tak tak na hraně snesitelného, na úplný konec se ovšem celý doposud celkem stravitelný film vrátí kamsi hluboko do 80. let a ve stylu osmdesátkového béčka předvede pan režisér ultimativní bitku ústředního hrdiny s absurdní přesilou nepřátel, před níž by bylo dobré film vypnout a nekazit si večer nebo jinou část dne, kterou jste coby diváci věnovali sledování tohoto snímku... ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Velice cool gangsterka s podivnou hlavní dvojicí a nečekanými zvraty. Režie je svižná a kromě akční linie tam skvěle funguje i romantika, takže pro mě osobně tohle byla fakt pecka. Absolutoriu překáží jen trochu překombinovaný děj, ale fakt se mi tam líbily takový ty civilní momenty, jako když dvě kolemjdoucí ženský divně civí na partu mafiánů, jak připosraně otvíraj schránku, protože se bojej bomby. Nebo děcka, co házej Noomi Rapace šutry do ksichtu atd. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: J.H. Wyman | Hudba: Jacob Groth | Produkcia: Heal H. Moritz, J.H. Wyman | Distribúcia: FilmDisctict | Štúdio: Original Films, Frequency Films, IM Global, WWE Studios | Rozpočet: 30 miliónov $ | Tržby: 18,074,539 $ || Tento kus si nezaslúži byť prepadákom. Je to silne nadpriemerný thriller s neobyčajnými, vykreslenými postavami, a antischematickým scenárom (ajkeby sa mohlo povedať, že motív pomsty predurčuje určitú podobnosť mezi všetkými dielami). Bavil som sa skvelo, tento plnokrvný typ spracovania a realizácie mám naozaj rád. 85% | Blu-Ray, HU DTS | ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Žánr romantický a akční mi prostě nejde ksobě pokud to není jako Desperado.. ale tohle fakt neni akční, minimum akčních scén tak tři za celý film, který se neuveřitelne táhne. Jediné plus jsou ty akční scény kterých je fakt málo a Colin Farrell jinak velké zklamaní.. film by si mohl podat ruku s filmem Redemption který mě zklamal skoro na stejné urovni akorát ten mě víc nasral. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (14)

  • The Guardian nazval film „intenzívne nezmyselný a hlúpy, násilný a nudný nezmysel, kde Farrell tlie tvárovou nehybnosťou“. (Arsenal83)

Související novinky

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

01.03.2013

Dánský režisér Niels Arden Oplev má bohatou filmografii, ale u nás jej známe zejména díky původní verzi Mužů, kteří nenávidí ženy. A když natočíte film, který mnozí považují za lepší, než je… (více)

Farrell, Rapace a krvavé vyvrcholení

Farrell, Rapace a krvavé vyvrcholení

03.11.2011

Tvůrce původních švédských Mužů, kteří nenávidí ženy Niels Arden Oplev míří do Hollywoodu. A bere s sebou i Noomi Rapace, představitelku Lisbeth Salander (i když pro ni to americký debut nebude,… (více)

Reklama

Reklama