Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Zvláštní počin který kombinuje film, knihu a vlastní režisérovu vizi. Škoda že tento mix sráží komiksový scénář a šablonovité postavy. Děj není ani napínavý ani zajímavý, a kdyby nešlo o Starship Troopers, tak bych to znuděně vypnul někdy před polovinou. To co se ušetřilo na scénáristovi, tak šlo zřejmě do animace, protože vizuál je doopravdy povedený. O realismu, natož o nějaké fyzice se pochopitelně nedá vůbec mluvit, ale všechno vypadá efektně, hýbe se to a třepotá, takže pořád je se na co dívat. A protože zápletka není nic víc než sled zběsilých stříleček, tak si té krásy každý užije dosytosti. Trošku mě mrzelo co autor udělal se starými známými, všichni tři na mě působili jako prkenní panáci bez špetky sympatie. Ale stejný problém jsem měl prakticky se všemi postavami, snad kromě černovlasé odstřelovačky Trig. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Starship Troopers: Invasion je niečo ako Star Wars: Clone Wars. Japončíci skratka vedia a animácie vyzerá fakt pekne, rovnako ako aj akcie, ktoré sú dobre je ich tu dosť a sú podporené dobrou hudbou. Čo sa týka tej hudby, tak som rád, že použili korene od Basila Poledurisa, to je jedno s tých výraznejších plusov. Taktiež aj zaujímavý príbeh. Prekvapila ma aj ta tajuplná atmosféra, ktorá film sprevádzala. Starship Troopers: Invasion je jeden s tých animákov, ktorý poteší fanušikov a milovníkov akčných anime sci-fi. 70% - 3* ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Je to velmi dobrý film (já tuhle cgi alá Final Fantasy prostě žeru!). Ale satanžel,nemá atmosféru 1 a 3 (a teď ve světle 5 ani její) a to je základ,když autoři sem dali postavy z prvního majstrštyku. I po několikerém shlédnutí,to na mě stále působí jako Aliens story,omylem zasazený do vesmíru H.Pěchoty. Koho brutálně nekopla do xichtu sequence s královnou:) ve strojovně,asi jste neviděli Aliens. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zaujímavé hlavne z technického hľadiska, animácia je skutočne dobrá, až na ľudské tváre, ktoré sú stále nejaké strnulé. Zdalo sa mi, že na ženských tvárach (tvaroch) tvorcovia popracovali výrazne viacej ako na tých mužských. :) Samotný film ponúka slušný akčný sci-fi štandard, bez výraznejších prekvapení. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní prezentace mobile infantry Aramakiho, která si nebere jako inspiraci dílo gaijina Verhoevena ale spíš zůstává věrná Uchū no senshi. S čímž nemám vůbec žádný problém, jen jestli do té animace trochu nepromluvil pan Kojima protože Rico dostal takovou fazónu, že kdyby ho potkal Solid Snake tak by si nejspíš chvíli myslel, že hledí do zrcadla nebo na svůj klon. :-)) Každopádně jsem rád, že po halo, které mi moc nesedlo se Aramaki vrátil ke kvalitě Appleseedu. Víceméně je to jedno velké klišé ale působilo tak přirozeně, že mě to až překvapilo. Je to takový mashup Starship Troopers, FF- The Spirits Within, Aliens, Dead Space a Event horizon. Někdo bz mohl namítnout, že je to zbytečně natahované a nevím co ještě, ale dle mého názoru by to klidně ještě 10-15 minut navíc klidně sneslo. :-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno