Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace až někdy komiksová (velká prsa). Celý příběh ST:I je béčkově herní. Pracuje to se všemi klady a zápory. Postavy umírají jak na běžícím pásu. Dobře to zabilo nedělní odpoledne. Určitě to dokazuje, že animované verze Hvězdné pěchoty jsou lepší než druhý a třetí filmové Starship Troopers. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná chuťovka. Film by sa dal využiť aj lepšie a nebránil by som sa sérií niekoľkých filmov. Vizuálne je to super. Postavy sú zaujímavé aj keď nedotiahnuté. Vlastne ani neviem kto mal byť hlavná postava. Skôr je to vystavané na väčšom počte vedlajších rovnocenných postáv. To má jedno veľké plus. Nemôžete si byť istý kto zomrie. Zaujalo ma, že sa totálne nesrali s nahotou. To je pre mňa novinka. Appleseed je moja srdcovka. A toto tiež nesklamalo. Už som aj zabudol na orginálnych Starship Troopers od Verhoevena. Nuž ako píšem. Načaté je to dobre, len to teraz rozvinúť. U mňa je hodnotenie niekde medzi 80-85% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Se toho museli chytnout v Japonsku, aby to konečně za něco stálo. Je tam prakticky vše (až na ironické propagandistické reklamy). Samozřejmě máme zpět i všechny hlavní postavy (Rico nám prodělal několik výrazných šrámů - celkem škoda, toho skoku. Chtěl jsem vědět víc. :)) a atmosféra si zahrává s mixem Aliens a Event Horizon. A funguje to jako celek celkem slušně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tohle se ke mně dostalo čistě náhodou. Když jsem si to pouštěl, vlastně jsem ani pořádně nevěděl, že se jedná o animovaný film. Animace je na vysoké úrovni, jak už to u filmů, které jsou dělány v Japonsku nebo v jeho spolupráci bývá. 3D je zde skutečně dobré, nejvíce to pak ocení pánové ve chvíli, kdy se některé z hrdinek objevují nahé. Skutečně jim to sluší a člověk si říká, že doba, kdy se budou 3D snímky natáčet ve velkém a postavy budou opravdu uvěřitelné, až téměř reálné, zase není tak daleko. No dobře, to přeháním, ale některé sekvence vypadají skutečně krásně a já jsem přemýšlel, jestli se skutečně jedná o čistou animaci, nebo do toho zasáhlo i něco reálného. Příběh filmu je velmi jednoduchý. Vesmírná loď, která byla na misi za přerostlými brouky, se vrací. Její návrat však není jednoduchý, protože je cestou vyslána za dalším úkolem, i když se tedy nikomu už moc nechce. Nedá se nic dělat, armáda je armáda. Čeká je velké překvapení, jak už název snímku sám napovídá. Nejedná se o silný zážitek, já jsem hlavně obdivoval skvělou grafiku, která neztrácela ani v bojových scénách, spíš naopak. Příběh je jinak klišovitý a jednoduchý, ale tady jde především o akci, která je podána výborně. Nějaké proslovy na konci vás za srdce asi nechytnou, ale pokud máte rádi hru "StarCraft", myslím, že si tohle užijete a klidně si to zasadíte do vesmíru videohry od společnosti Blizzard. Návaznost na sérii "Hvězdných pěchot" zde zas tak zásadní není. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tak, kdyby tohle přišlo pár let po prvním dílu v režii Verhoevena s odpovídajícím rozpočtem a větší scénáristickou invencí, bylo by to na full house. Bohužel digitální animace ve mně nikdy nedokázala vzbudit patřičné napětí a už vůbec ne vykouzlit odpovídající atmosféru. Proto říkám, že dělat další animovaný Dead Space je na Arachnida, teda na draka. Jinak jsem v tom viděl místy Dead Space, jindy Tribes a je tam i jeden motiv z Vetřelců. Suma sumárum 3 shurikeny. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama