Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to tu historku o chlapcích, kteří ztroskotali na ostrově a všechno šlo potom do prdele. Mně taky. Touha vidět úsměvnou verzi Pána much ale nebyla hlavním důvodem, proč jsem se obtěžoval. Tím bylo samozřejmě angažmá JCVD, VHS hrdiny mých cinefilských začátků, jehož přešitá, vybotoxovaná tvář v traileru zažehla plamínek naděje, že baletního kopače čeká zmrtvýchvstání v komediálním žánru. I když asi nečeká, guns'n'roseovsky znějící Welcome To The Jungle není takový průšvih,jak by se mohlo zdát. I když tvar připomíná film jen vzdáleně, méně známí Adam Brody a hlavně nesoudně trapný a tím koukavý Rob Huebel občas vtipnou kritikou firemních jebaček a fenoménu teambuildingů a odkazů jinam [dojde i na Apokalypse Now] méně náročného diváka pobaví. I když jen krotce. Screw faster! ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude Krvavý sport 2 nebo Skupinová terapie pod bráchou Ramba, ale todle je fakt škoda no.. Prostě jedni zaměstananci, kde mezi ostatníma je jeden total loser a druhej "borec", tak jedou na teambuilding na nějakej ostrov pod vedením JCVD. Bohužel kromě 2 hlášek, kde si pamatuju jen jednu("O víkendech jsme s tátou byli radioamatéři, bylo to jako bezdotykové zneužívání dětí.") tady fakt nic zajímavého nebylo - JCVD tu dělal lempla na 10minut a to podle traileru vypadalo na zábavnou béčkovou komedii...Škoda 1/10 ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost velikosti JCVD bicáku. Když si jenom vzpomenu na Van Dammovu postavu nebo samozvaného krále Huebela a představím si, že by se k tomu postavil někdo jako….nevím, třeba Seth Gordon, Adam McKay nebo Evan Goldberg….jaj, to by mohla být jízda po ostnaté liáně. Prostě nesmířit se pouze s béčkovou sem tam vtipnou komedií a dát si za cíl nekorektní raketu….chtít se postavit jménům jako Will Ferrell, Judd Apatow, Sean Anders. No, nestalo se. A tak tady máme pouze onu béčkovou sem tam vtipnou komedii…..ale já i tak beru. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Priznávam, videl som len druhú polovicu v ktorej Van Damme hral tretie husle, takže hodnotím z tohto pohľadu. Ak by bol v centre diania, tak by to bola iná pesnička, pretože si zo seba parádne robí srandu. Všetky scény s ním sú super, o to viac som sa potom prenudil všetkým ostatným okolo. Verím, že na papiery zápletka vyzerala lepšie, ale jej spracovanie je celkom nuda na ktorej vidno obmedzený rozpočet aj schopnosti jej tvorcov. 4+/10 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ako toto je ťažká chobotina. A chvíľu som mal chuť to vypnúť. Ale nástup JCVD, to zdvihne trochu hore. A veci čo sa začnú diať na ostrove sú šialené a občas aj vtipné. Z postáv ma okrem Storma zaujal Phill a Troy. Hlavný hrdina sráč. Ale zas tá šťavnatá pipka lahodila oku v každom zábere. Hlúpe? Áno. Lacné? Áno. Nudné? Nie. 60%. Aj ja chcem svoj kult na ostrove. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama