Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Červenec, Montreal, Kanada. Sophie Malaterre, pětadvacetiletá módní ilustrátorka se připravuje na osamělé léto ve městě. Nemá žádné plány, blízké přátele ani přítele… ale pak se dozví o webové stránce switch.com, pomocí které si lidé vyměňují byty. Sophie potřebuje změnu jako sůl a rozhodne se to vyzkoušet. Konec konců, nemá přece co ztratit! Náhoda tomu chtěla a Sophie najde v nabídce krásný pařížský duplex s výhledem na Eifelovku. První den v novém bytě je absolutně idylický... Jenže další ráno ji čeká kruté probuzení: policie vylomí dveře bytu a nebohá žena se dozví, že sdílí byt s bezhlavou mrtvolou. Není nijak schopná dokázat, že není Bénédicte Serteaux, majitelka bytu. Sophiiny otisky jsou na vražedné zbrani… V Bénédictině pasu je Sophiina fotka. Sophie, zdá se, si nevyměnila jen byt, ale také identitu… (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

emma53 

všechny recenze uživatele

První půlhodina byla nadějná a ten zbytek už byl příliš hysterický, zkrátka to na mě působilo jen a jen béčkově a ani slavný Eric to nezachránil i když se asi snažil. Hlavní postava Sophie byla navíc nesympatická osoba (ať mi promine), která se změnila jak mávnutím proutku z milé usměvavé tiché slečny v dračici bojující o život a kmitající bez úhony na zdraví mezi kulkama a skákající z oken. Ne, tak tohle opravdu ne, takže já dnes nad dvojku nejdu.. ()

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Pár tradičních nelogičností by se samozřejmě našlo a pozastavil bych se i nad ztrátou fyzičky Erika Cantony, kterému hlavní hrdinka naprosto nepochopitelně několikrát pláchla i z bezvýchodných situací. Sir Alex by mu v MU za takovéhle fatální chyby zcela jistě dal co proto a tu fyzičku by si dohnal v osobním volnu...:) Nicméně, koukatelné to je a nudit se rozhodně nebudete. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Příběh vůbec nezačal špatně. Líbila se mi představa o cestování za pomocí stránek switch.com. Bylo ale jasné, že pro Sophii to nebude rozhodně dovolená jakou si přála…. Vadilo mi, že všechno ve filmu bylo tak složitě naplánováno (dalo by se říct, že to naplánovala její nevlastní sestra) a nakonec to celé vyplynulo doslova tuctově. A to, že policisté postupovali amatérsky a patolog nepoznal, že tělo bylo už zmražené? Nebo, že ta brutální vražda byla provedena keramickým nožem? Všechno tohle filmu sráží body. Nepomohlo ani charisma Erica Cantony po kterém ženy ve Francii šílí. Ovšem zde tisíc kilometrů východně už tato vlastnost neplatí. Jediná scéna, která mě nadnášela alespoň trochu ze židle, tak byl Sophiin nekonečný útěk spletí uliček a zahrad... Podtrženo sečteno, dvě hvězdy.... ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nepříjemná událost, ale aby se z takové mladé paní stala jen návalem adrenalinu vojanda ve stylu JASONa BOURNa? Tak to vám nežeru. Ale jinak relativně povedený snímek, nadupaný akcí a zvraty. Takže ve své podstatě to není tak zlé... oddychovka - možno vidět vícekrát svých 60% si právem zaslouží ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Že umí být Francouzi povrchní, jsem si už všiml, ale takto naivní a děravý scénář jsem shlédl naposledy od Argenta. Jak se postupně kupily ty otazníky a krátil se čas, začínal jsem víc a víc tušit, že na odpovědi asi nedojde. A měl jsem pravdu. Tak například, jakým způsobem přilákala Bénédicte Sophii na ty webové stránky? Jakou roli vlastně hrál ten Íránec? Jaký význam měla likvidace Sophiina domu? Jaký smysl má odebírání vzorků tkání k testům DNA, když následně porovnávají výsledky testů z úplně jiných vzorků? Unikátní ovšem je, že se o vrahovi prakticky nic nedozvíme ani ke konci, ačkoliv je paradoxně tak nějak znám podle dostupných indícií již po dvaceti minutách. Pochvalu zaslouží asi jenom Cantona a permanentní akce. Scénář je odpad! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený len za 35 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama