Reklama

Reklama

Jako za starejch časů

  • USA Stand Up Guys (více)
Trailer 1

Ve filmu Jako za starejch časů se pod vedením režiséra Fishera Stevense sešly herecké legendy v rolích stárnoucích gangsterů. Val (Al Pacino) opouští po dlouhých 28 letech vězení a Doc (Christopher Walken) pro něj nachystal oslavu znovu nabyté svobody, během které prožijí to, co někteří obyčejní smrtelníci nestihnou za celý život. K dvojici se v průběhu noci připojí třetí parťák Hirsh (Alan Arkin) a v jejich komediálním, až donkichotském dobrodružství ožívají stará gangsterská pravidla loajality a kodex cti. Úžasnou noční jízdu si užijí naplno, i když - nebo možná právě protože vědí, co přinese ráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (409)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Al Pacino a Walken jsou i v důchodu hodně hustý týpci. Nicméně to ještě neznamená, že prostě stačí na hodinu a půl zapnout kameru a oni udělají film. Jako za starejch časů je i přes pár dobrých hlášek a kvalitních fórků na téma erekce slabou vzpomínkou na dobu největší slávy výše zmíněných hereckých legend. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Trochu ako Bucket List pre gangstrov. S prvkami 25th Hour a Carlito's Way. Znie mi to geniálne ako to tak píšem, ale po najvyššom hodnotení nesiahnem, aj keď ma to láka urobiť už len čistá radosť z toho, že niečo podobné vôbec vzniklo. Na druhej strane však musím povedať, že títo Páni si to aj poriadne zaslúžili. A navyše, akokoľvek sa to na mňa nepodobá, bol som rád aj za komediálne prvky, ktorých sa našlo v Stand Upoch nemálo. A to (dovolím si tvrdiť) z rovnakého dôvodu, prečo sa tu vôbec vyskytli: Vzhľadom na vek zúčastnených, jeho úlohu a viditeľnosť vo filme, bolo by jednoducho morbídne nedať doň úsmevné prvky. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

"Ty Vale je to jako za starejch časů. -- Ale né je to lepší. -- Proč? -- Protože teď si toho umíme vážit." To je vidět. Al si prozřetelně naordinoval účinný doping. Walken s Arkinem jeho divoké počínání obětavě jistí. Je to přece tak snadné. Když máš rád život, není zase tak nemožné zvítězit nad věčným soupeřem jménem Čas. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zatím raději žvýkám než zabíjím, ale třeba až budu fetovat kyslík z láhve, šňupat prášky na tlak nebo obědvat viagru, tak změním názor. Musím smutně konstatovat, že mafiánští veteráni měli velmi pomalý rozjezd, ale s nástupem Hirsche do auta se vše změnilo k výrazně lepšímu a zábava nabrala na tempu. Škoda, že to nepřišlo o něco dříve, protože pak bych určitě nějakou tu sovětskou vlajku ve skříni našel a vyřízl z ní srpem ještě alespoň jednu pěticípou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prekvapuje ma, že sa tento film dostal do distribúcie. Ak by som ho sledoval v multiplexe, cítil by som sa asi nesvoj. Ak by som ho sledoval v nejakom malom polnočnom kine, bol by naopak ideálny. Je to proste príjemná jednohubka ako vyšitá s pár postavami, medzi ktorými sú pekne vykreslené vzťahy. Dopomáhajú tomu samozrejme herci, ktorí si už nič nepotrebujú dokazovať a svojim spôsobom pripomínajú samých seba, keď asi ani tieto legendy tak úplne nechápu súčasných mladých v Hollywoode. Film o tom, že za všetko sa vždy zaplatí plná cena. Ak je splatený váš dlh spoločnosti, nič to ešte nemusí znamenať. Ak ste spáchali vraždu, nezabúdajte na to! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Chicagu 12. října 2012. (Ainy)
  • Kradené auto, ve kterém jezdí trojice kamarádů, je Dodge Challenger SRT-8. (Lumberjack)

Související novinky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama