Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nebolo nijako po opici. Väčšinou ani vo štvorici. Chýbalo čosi na zasmiatie. Ak teda buhaha má byť to, že partia nudných mladých jupíkov ide odviesť rodinou nechcenú čiernu ovcu rodiny do ústavu. Lebo zavadzia. Azda je chechecheche aj to, že táto partička následne MUSÍ slúžiť celý čas akémusi mafiánskemu kokotovi. Ich úlohou je zmrdovi priniesť iného zmrda. Úžasné a geniálne! Hihihihihi - ja sa doštím. To je ozaj ftipné. OZAJ zápletka jag bič! A jak tej žirafe odseklo hlavu - no chechechecheche, to som sa od smiechu priam dosral! Trikrát. Hohohohohoho - štyrikrát! Aj dogrcal! Nabudúce môžu skúsiť odpíliť nejako vtipne nohu snežnému leopardovi. Aby sa celé kino váľalo od smiechu. Boha, ale aj teraz to tým zvieratám kurva žartovne nandali! Johohoho! Za brucho sa popadám. Tak som sa nerehlil 10 rokov Juchú! Chochochó. Komédia roka! Kadencia frkov NE-Ú- NOS- NÁ! Transcendentálna zábava. Výborná jak vo Farmár hľadá ženu. Hi-hi! ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Nie som si istý či je dvojka lepšia ako toto, ale mám pocit, že áno. Je fajn, že vlčia svorka je späť, ale nápady tvorcov čoraz viac a viac dochádzajú a tak sa vydajú tou najľahšou cestou - nasilu tam napchať čo sa dá, či už je to vtipné alebo nie. Neviem či to tak zamýšľali, ale mňa to rozhodne neoslovilo. Príbeh nie je zlý, ale humor tento krát sklamal na na plnej čiare. Pár krát som sa zasmial, ale keď to porovnám s prvým dielom, tak je to fakt bieda. 60% - 3* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A ta pařba je kde? Nebýt Alana, moje hodnocení by bylo hodně, hodně bídné. Díky pár světlým chvilkám, které by se daly spočítat na jedné ruce, se pokusím na tuhle "srandu" zapomenout a budu si pamatovat vlčí smečku tak, jak ji znám z prvních dvou dílů. Jako by ti kluci vyrostli z puberty... Slabé 3*. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

V porovnání s předchozími díly je ten třetí s paradoxním názvem "Pařba" na třetí ten nejmíň vydařený. Příběhově to nebylo zas tak hrozné, vcelku se mi líbili i určité zápletky a humor byl místy též povedený, ale bohužel už to nemá takový nádech jako předešlé pařby ve Vegas a v Bangkoku. Celý film by se vlastně mohl jmenovat Hon na Číňana, protože co je to vlastně za pařbu (dokonce na třetí) když se zde vůbec nepaří? ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Pánovi Chowovi (Ken Jeong) sa podarí vystreliť zo 6ranového revolveru až sedemkrát. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy je Chow (Ken Jeong) převlečen za policistu, má zbraň Glock 17 ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama