Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie moc nevyhledávám, ale tahle se povedla. I když je to místy dost předvídatelné, svůj účel to splní. Parta mladých lidí se z Francie vydává do Brazílie zažít nějaké dobrodružství. To ale ještě neví, co je tam čeká. Kromě Christiana Claviera tu moc známých herců není. Místní holky jsou celý film v plavkách a jsou vážně k nakousnutí. Celé se to zvrtne a naše parta se ztratí v pralese. Prožijí spoustu šílených zážitků od bloudění v jeskyní, přes útěk před indiány po skok z letadla s padákem. Celou dobu je doprovází šílená babička. Takže pokud člověk chce jen vypnout a relaxovat, doporučuji. "Vysaj ten jed! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, která mi potrhala bránice jak už dlouho nic. Vlastně jsem moc nečekal, ale Francouzský humor je bezchybný, upřímný i velmi sarkastický tedy mému vkusu velmi blízký. Film se odehrává v atraktivním prostředí, jsou zde šikovné slečny, situační humor je doslova k pos*ání a nejen, že jsem brečel smíchy, ale také řval přes celéj barák minimálně 5x. Kolik šílených situací dokážou Francouzi vymyslet během hodiny a půl je respektu hodné. Babča a kanibalové strop. 85% ()

Reklama

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po douhé době jsem shlédl více než slušnou komedii. Opravdu jsem se bavil a frantíci mají zase jedno plus. Vydařených scének zde není málo a oceňuji originalitu zpracování, kdy skupinka sleduje s "popcornem" v ruce video, které natočili "dovolenkáři". ***zdá se, že babička nenápadně ujíždí*** ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem počítal zhruba s průměrnou komedii, ale na hodnocení tady nedejte! Tohle byla naprostá pecka, která se může kadencí hlášek rovnat s legendárním Drž hubu. Neskutečně příjemné překvapení, skvělé vybraní herci, super francouzské prdelky a skvělý Christian Clavier. Jen díky němu jsem na tento film narazil, takže díky a posílám 5 hvězd. Pokud máte depresi, splín, cokoliv, tak tohle vás na určitou dobu z depky určitě vytáhne. :) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

I druhý díl se nese ve stejném stylu vyprávění skrze kameru, zato se odehrává úplně v jiném prostředí a za jiných podmínek. Nejen, že přidání Christiana Claviera filmu prospělo, ale on je i sám o sobě film výborný stejně jako první díl, vtipy se neopakujou, není to vykrádačka jména prvního dílu a humor mě zas a znova dostal. Kdo neviděl, ten neuvěří, jak dobré komedie se dají natočit. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)

Reklama

Reklama