Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jako samostatný film by možná obstál daleko lépe než jako třetí pokračování solidně zaběhnuté série. Pokud totiž máme nějaký koncept, který už diváci očekávají, a ten dost zásadně, změníme především co se žánrové polohy týče, nedopadne to dobře. Což je přesně případ Pařby na třetí. Přisla mi jako jakýsi podivný spin-off, paradoxně ale se všemi hlavními aktéry, navíc pramálo vtipný. Zklamání. ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nebolo nijako po opici. Väčšinou ani vo štvorici. Chýbalo čosi na zasmiatie. Ak teda buhaha má byť to, že partia nudných mladých jupíkov ide odviesť rodinou nechcenú čiernu ovcu rodiny do ústavu. Lebo zavadzia. Azda je chechecheche aj to, že táto partička následne MUSÍ slúžiť celý čas akémusi mafiánskemu kokotovi. Ich úlohou je zmrdovi priniesť iného zmrda. Úžasné a geniálne! Hihihihihi - ja sa doštím. To je ozaj ftipné. OZAJ zápletka jag bič! A jak tej žirafe odseklo hlavu - no chechechecheche, to som sa od smiechu priam dosral! Trikrát. Hohohohohoho - štyrikrát! Aj dogrcal! Nabudúce môžu skúsiť odpíliť nejako vtipne nohu snežnému leopardovi. Aby sa celé kino váľalo od smiechu. Boha, ale aj teraz to tým zvieratám kurva žartovne nandali! Johohoho! Za brucho sa popadám. Tak som sa nerehlil 10 rokov Juchú! Chochochó. Komédia roka! Kadencia frkov NE-Ú- NOS- NÁ! Transcendentálna zábava. Výborná jak vo Farmár hľadá ženu. Hi-hi! ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci na to pořád mají a nejeden fanoušek si v kině díky scéně v mezipauze závěrečných titulků posteskne, že už je to podle všeho naposled. Možná zbývá, udělat z toho televizní seriál, což? Nápady by pořád byly, bavil jsem se celé dvě hodiny. I když jsou Cooper s Helmsem opovážlivě odstrčeni na druhou kolej... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Nikto nechce vidieť Chow!..." Tvorcovia vsadili na najväčšieho machra zo všetkých dielov a urobili dobre. Chow vždy bol a je korením tejto série. Je to poriadne slizský a nepredvídateľný parchant so super debilným a chytľavým smiechom, ktorý ma vždy pobaví. Scenár nebol z kategórie najhorších, Goodman bol príjemným osviežením, ale humoru by mohlo byť o niečo viac. Práve to je merítko úspechu v takto ladených filmoch. Celkom dobre som sa bavil, hlavne Chow dobre hláškoval a priblblo sa rehotal, ale nejaká veľká explózia smiechu neprišla...Až, úplne nečakane po záverečných titulkoch, keď som sa naťahoval po ovládači, že to vypnem, prišla vsuvka, kde sa zjaví úplne nahý Chow (Hellou bitches!!). Keď som zbadal medzi jeho nohami a klbkom chlpov schovanú zapichnutú hranolku, tak som naozaj vybuchol. Slabšie štyri hviezdy, hlavne za drsného Chowa. Mám pre neho slabosť. 70%. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, korunovaná příšernými hereckými výkony (slovo "výkon" zde píšu s největším sebezapřením) a vrcholně trapným humorem, z něhož mi je na zvracení. Za sebe nemám problém prohlásit, že stupidnější film jsem zatím letos v kinech neviděl. Nebo jinými slovy - některé filmy vážně není možné zhlédnout za střízliva. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • S rozpočtom 103 miliónov amerických dolárov je snímka najdrahšia spomedzi dielov trilógie. Jednotka sa zaobišla s 35 miliónmi a dvojka s 80 miliónmi. Čo sa týka zárobkov počas otváracieho víkendu v amerických kinách, stojí na tom najhoršie. Ledva nazbierala 43 miliónov amerických dolárov, kým prvá časť dosiahla sumu necelých 45 a druhá skoro 86 miliónov. (Don Jebal)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno