Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (319)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Drink up, baby, look at the stars, I'll kiss you again, between the bars... ♫ Stuck in Love je film, ktorý je v istých miestach pôsobivý a má svoje silné momenty (hoc od zhliadnutia filmu si detailne pamätám len jeden, snáď pre milovníkov dobrej muziky nemusím presnejšie vysvetľovať ktorý), pričom môže potešiť pestrým výberom postáv, kde sa síce asi žiadna nedostane hlbšie do vášho srdiečka, za to ale aspoň oceníte, že každá je nejakým spôsobom svojská a originálna. Do toho feel-good indie vibe a skvelý OST, z ktorého si čas od času rád pustím nejakú tú pesničku. Na druhej strane je to film miestami až príliš otravný a predvídateľný s veľmi lacnou stavbou príbehu, ktorý občas skĺza k takým klišé, až ten film nakoniec budete nenávidieť. P.S. Pôvodne som ani nemal v pláne písať komentár, ale Elliott Smith ma v tom filme prekvapil a potešil až natoľko, že proste musím. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Silnejších 60%. Fajn indie odľahčená dráma so skvelým castingom (Lily Collins vyzerá úplne, akoby bola skutočne dcéra Jennifer Connelly!) klasickým gitarovým indie soundtrackom a bohužiaľ priemerným scenárom, ktorý neobsahuje žiaden skutočne zapamätania hodný moment. Inak fajn oddychovka s pohodovou atmosférou americkej upper middle class. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když se filmy tváří chytře a přitom jsou veskrze blbé. Pro mne to byla instantní sračka, bez opravdových emocí a zajímavých postav. Nejvíc mě dorazilo, když se tam jedné z hlavních postav opila holka a pak pro ní celá rodina akčně jela, načež se její přítel mohutně rozbrečel, nad jejím tragicky opilým tělem. Nechápejte mě špatně. Já se rád u filmu dojmu či zasměju, ale ten film musí mít koule a musí z něj tryskat ty emoce zaslouženě, což tahle mdlá mrdka nemá a nedokáže. Soundtrack složený "na jistotu" ze samých smutných chcojek, jen potvrzuje debilní vykalkulovanost tohoto produktu na dojetí. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Hviezdičku naviac dávam za skvelé obsadenie, vďaka ktorému som si znovu vychutnal prekrásnu Jennifer Connelly, aj keď ma najviac bavil vzťah Lily Collins a Logana Lermana. Keď to sčítam dokopy, Stuck in Love postráda síce originálny príbeh, ale je to príjemná pohodovka na upršaný deň, ktorú dopozeráte s úsmevom na tvári. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Z polovice hypsterská romantická komédia ( v štýle 500 days of Summer, Spectacular now alebo Perks of beeing Wallflower) a z polovice dojímavá rodinná dráma. A v oboch žánroch skvelá. Postavy sú sympatické a skvelo zahrané , každý vrchol filmu trafí do čierneho a šlape to ako hodinky. Ku koncu to mohlo byť možno menej srdcervúce ale každopádne pre fanúšikov oboch žánrov povinnosť. Občas malý, funkčný feel good film poteší. 9/10 ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama