Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

giny carano je na takéto lacné, televízne béčka veľká škoda... záverečný trejov výstup je "úžasný", chlapci scenáristi si naozaj ten víkend na chate s chlastom užili - a popri hraní playstation, onanovaní nad fotkami giny carano a chlastaní ani tak veľa času písaním scenára nestratili... rovnaký entuziazmus a zápal preukázali aj herci v taktovke podobne naladeného režiséra ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Gina trochu přibrala. Nicméně kope jí to pořád slušně. Herečka to není, ona hraje tím, jak mlátí. V těch cvílích působí přirozeně - jak to jenom dělá? - To její ne/herectví je právě kouzelné. Je to ženská, jak má být. Dejte jí nějakou pořádnou roli - třeba v Expendables 5, ha, ha. Čili koukám na Ginu ne na film. Divné, že? - Obsazení bylo otřesné (až na Ginu) - Cum Gigandet působil jako 100% homo a muskulaturou vypadal spíš jako její syn. Tohle fakt nevychytali. Byl mi protivný šíleně až k zoufání a Gině to jen kazil. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Toporné béčko, od režie přes nudný omletý scénář až po lidi před kamerou. Mám-li k dispozici výstavní neherečku, která se ale umí skvěle rvát, je neskutečným failem nechat ji 95% filmu trápit se v polohách přešťastné novomanželky / zoufalé vyšetřovatelky / zarputilé mstitelky, kde je akce jak šafránu (a povětšinou krátká, na jeden-dva tvrdé údery). ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to úplně marné, kdyby scénárista a tvůrce dialogů nebyli kreténi a udělali smysluplnější dialogy, kdyby většina herců nebyla děsivě mizerných kožených figurek a kdyby pointa byla více propracovaná. Takto musím s politováním konstatovat, že se jedná o průměrnou televizní akční šaškárnu, kterou sice lze shlédnut bez větší újmy na duševním zdraví, ale znova si to už nezopakuji. 40% max. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jak jsem čekal – nic moc „akční“ béčko, které ani Gina nespasí; no vlastně, nebýt té, nikdo si to nepustí. Ono ani té akce není tolik, ale zase když je, není zlá. Víc mi vadí pár nelogičností, obzvlášť v závěru, když ho nezabila. # Dostala mě skvělá hláška: „Ve skutečnosti jsem ho nezabil. On jenom spí.“ # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh ** | hudba *** | humor – | akce ** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama