Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie je to vtipné tak, ako som čakal. Je to sledka podpriemerných skečov skrytej kamery, boratovské výstupy ( s ktorých možno pôvodne čerpal aj samotný kazašský veľmajster reportér ). Čisto čiste ide o výplach, kde sa zašlo občas ďalej ako ďaleko ( záverečný výstup malého fagana na promenáde malých ´´missiek´´ ). Ale prečo nie? ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem zrovna fanda Jackass a Bad Grandpa není vtipný (a smutný) proto co pánové zrovna na plátně vymýšlejí,ale díky reakcím okolí,nad kterými občas zůstává rozum stát.Pokud by byla poštovní úřednice ochotna poslat dítě poštou,je to ve finále víc zarážející,než vtipné a takový je vlastně celý film.Na konec ale musím uznat,že jsem se celkem zasmál,takže minimálně v tomhle směru byl úkol splněn...60% ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak tohle se tentokrát Jackass povedlo. Hlavně kvůli tomu, že tam nejsou ty totální nechuťárny, ale pěkně skrytou kamerou zachycený úchylárny. Dělání si srandy z lidí je to, co se mi na Jackass dycky líbilo nejvíc, takže si to zaslouží vyšší hodnocení, než všechny předchozí Jackass počiny. Takhle má vypadat správná drsná skrytá kamera, né ty suchárny, co vidíváme v televizi... K dobru je tam i to, že to má docela i nějakej děj. A ten kluk se taky pěkně zapojil... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tuctově natočený pokus o Jackass s příběhem, kde veškerý humor pramení z pokusů ztrapnit hlavní postavy nebo nic netušící oběti, nejlépe na místech s co nejvyšším počtem osob, aby mohli tvůrci natočit co nejvíce reakcí. Problém je však ve velmi mizerném provedení a povaze či způsobu uchopení vtipů (90 % z nich jsou narážky na sex z úst 80letého děduly), protože za celý film jsem se zasmál dvakrát. Spíše jsem se cítil trapně za všechny zúčastněné. Kdyby alespoň fungoval vztah mezi ústřední dvojicí, tak bych mohl říct, že scéna u konce, kdy se děda pro klučinu vrátí má nějaký emocionální dopad, ale takhle sem se spíše plácl do čela. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá s Jackass nic společného, krom mediální reklamy a lidí, kteří na něm vydělali. Mnohem více kontroverze a fekálií než předvedl tento film, pravidelně předvádí v těch svých třeba Cohen, a zvláště Bruno a Borat jsou de facto ze stejného těsta. Bad Grandpa je napolo hraný a napolo prankový film, který je v obou svých polohách až překvapivě umírněný a silně svázaný skutečností, že v něm hraje dětský herec. Navíc zcela evidentně míří za okruh tradičních fanoušků Jackass, aby vydělal více škváry. Knoxville tedy v podstatě respektuje a reflektuje stárnutí a vyzrávání úplně prvních fanoušků a do jisté míry jim přináší humor, který odpovídá jejich věku. Nedělám si ale starosti, že by se v nejbližších letech neobjevila klasická 4, pokud tedy klukům nedošla zásoba hoven a klouby už nemají na úrovni těch důchodců, ze kterých si dělají pravidelně prdel. Ale kdo ví, třeba je právě Grandpa jen první vlašťovkou v úplně novém směru, kterým se chtějí vydat. Mají na to ostatně už svůj věk. Pět hvězd nedávám pouze proto, že kvalita vždy vystřelila k maximu jen při té provokaci běžných lidí, a toho nebylo ve filmu zase tolik, abych se z něj regulérně pochcal. 75% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)
  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)
  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama