Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já tenhle pokleslý humor miluji a bavil jsem se nadmíru dobře. Už v samotném Jackass patřily scénky s dědouškem Irvingem k tomu vůbec nejlepšímu. Ten malej harant také nemá chybku. Poslední taneční vystoupení je parádní. V průběhu celé stopáže se střídají scénky dobré s perfektními. Když nepočítám vatu mezi nimi, která netrvá dlouho, tak nelze najít jedinou chybičku. Dlouho jsem se u ničeho tolik nenasmál. Knoxvillovi tohle sedí a já mu moc děkuji za prodloužení života. Tak proč nedát 5*, že? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Blbečky z Jackass party, mám docela rád, ale popravdě mě nikdy nenapadlo, že by mohli vytvořit celovečerák z jedné ze svých "atrakcí". V tomto případě, hlava této sebranky Johnny Knoxville, který se vydává za vulgárního dědka, kterému není nic cizí. Film je zpracován ve stylu "Borata" a minimalistický příběh (odvoz vnuka napříč státem) je zasazen do reálného světa a reální, nic netušící občané, jsou vloženi do nečekaných situací (krádeže, ničení majetku, sexuální narážky) a v mnoha případech do překvapivě funguje a pobaví (dětské taneční vystoupení je výborné). Jen na celovečerák je těch skutečně vtipných situací málo a mezi nimi je řada hluchých míst a pokusů o příběh. Ale zasmál sem se... ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu musím ocenit příběhovou stránku, která zde funguje i přes skutečnost, že je to celé založeno na nečekaných situacích pro kolemjdoucí, co se "náhodou" připletou do chystané scénky jíž jsou vlastně sami účastníky. Též musím ocenit masky, neboť Johnny Knoxville nejen vypadá jako stařec; on jím opravdu je. Na druhou stranu vtipy jsou ohrané, často nechutné, stereotypní. Defakto se za postavy a jejich chování neustále stydíte a občas se i uchechtnete. Takže ve výsledku velice slabý průměr. Na hranici mírného podprůměru. 60% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

In memory of Ryan Dunn. Irving Zisman je presne ten starý dedko ktorý nás sprevádzal všetkými časťami Jackassu. Svoje charizma starého tvrdohlavého a zatrpknutého a neznesiteľného dedka nestratil. Pri sledovaní mi vadilo že sa s toho tvorcovia snažili spraviť príbeh aj keď očividne išlo o skrytú kameru ktorú film sám o sebe nepopieral. Keď však nad tým popremýšľam nový Jackass by som s toho nechcel. Dcéra Irvinga Zismana putuje do vezenia, a jej syn billy sa tak dostáva do rúk otca flákača a dopesmokera ktorý sa nachádza na druhej strane Ameriky.Starkému práve zomrie žena takže ako on sám vo filme poznamenal "je konečne voľný" tak zoberie svojho vnuka za otcom. To by bol tak zhruba načrtnutý príbeh ostatné situácie sú vyslovene "Jackassovské". Nechcem tu filozofovať nad tým či boli situácie do ktorých sa dostal Knoxwille hrané alebo boli spontánne (niektoré doslova nebezpečné) no mne sa zdali realistické takže faktor hrania hercov som akosi nezaznamenal. či už išlo o drsných motorkárov alebo černošských striptérov. Nehodnotím vyššie ako hociktorý Jackass no za odvahu a risk vyraziť s tým do kín majú odo mňa tvorcovia uznanie. A teraz už čakám na celovečerný film: Party Boy ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem zrovna fanda Jackass a Bad Grandpa není vtipný (a smutný) proto co pánové zrovna na plátně vymýšlejí,ale díky reakcím okolí,nad kterými občas zůstává rozum stát.Pokud by byla poštovní úřednice ochotna poslat dítě poštou,je to ve finále víc zarážející,než vtipné a takový je vlastně celý film.Na konec ale musím uznat,že jsem se celkem zasmál,takže minimálně v tomhle směru byl úkol splněn...60% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)
  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno