Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (408)

genetique 

všechny recenze uživatele

Mimozemštania v horrorových filmoch sú dnes už veľmi zriedkavým javom, rovnako ako je zriedkavým javom zahrnúť do tohto žánru okrem predvídateľných ľakačiek a prvoplánových scén aj kus dobrého scenára a slušných hercov. Mám na mysli malé, nízko-rozpočtové horrory, ktoré takmer všetky na jedno kopyto. Tento bol ale príjemným prekvapením. K vyrovnanému súboju s áčkovými horrormi to však nie je, režisér sa ešte nezbavil béčkových manierov, scenár tiež nedomyslel do úplného súladu s pravidlami logiky. Dávam tomu však veľké plus za návrat k detským časom zakukleným pod perinou pri sledovaní Aktov X. 70%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi to není na úplný počet hvězdiček, ale dnes udělám výjimku. Už je to totiž docela dlouho, kdy jsem naposled viděl horor zabývající se tímto námětem. Přece jenom poslední 2-3 roky jsme zaplavováni hlavně duchařinama, paranormálními jevy a found footage. Tento horůrek mě proto svojí atmosférou a propracovanou technickou stránkou dokázal zaujmout a myslím si, že i po herecké stránce mu v podstatě není co vytknout. Jsem zvědavý, jak se časem bude vyvíjet zdejší hodnocení, na IMDB se ustálilo na 6.2, takže byl bych rád, kdyby u nás pod 6.5 neklesl. Je to rozhodně jeden z těch hororů, na které se člověk podívá rád i vícekrát, což se o většině současných hororů nedá říct. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době kvalitní horor kde vystupují mimoni. Poslední dobou jsem viděl takovýhlech filmů strašně moc a ani jeden se nedošplhal ani do průměru. Stewart je kvalitní režisér a umí budovat skvělou atmosféru. A i když herci nebyly nijak extra dobří tak předvedly sem tam standart. Simmons mi přišel ale naprosto zbytečnej. Film bych možná o 15 minut zkrátil a byl by ještě o něco lepší. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nehodlám se nijak dohadovat, do jaké míry je scénář originální. Jistěže není! A pro ty, co to ještě nezjistili, tak všechny příběhy světa jsou odvyprávěné v Bibli. Předpokládám, že tohle ví i zkušení diváci. Na druhou stranu co nás odlišuje od robotů je fakt, že každému se líbí něco jiného. A to je dobře! Herci nejsou žádná esa, spíše takoví ochotníci, ale mně to kupodivu nijak nevadilo. Nenápadný film, co si vystačí s málem. Pokud by šlo o duchařinu (stačí si dosadit místo šediváků), pak by mě asi film moc nevzal. Rodina ohrožená mimozemšťany (jojo, v Poltergeistovi jsou to pekelné síly...) se marně snaží ubránit. Kam se hrabe Znamení a jemu podobné! Ovšem chápu diváka, co nemá s mimozemšťany žádnou zkušenost, že ho film třeba dvakrát nevzal. Pro ty, co už mají setkání za sebou, to ale bude vskutku mrazivé. Oni nepřicházejí, oni už tu jsou. Invaze začala již dávno... p.s. a nesmím zapomenout na připomenutí skvělého animovaného horroru Sandman... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…JINÍ TVRDÍ, ŽE JE TO NĚCO JINÉ. NĚCO, CO NEPOCHÁZÍ ODSUD. NĚCO, CO NEPOCHÁZÍ Z TÉTO PLANETY. VÍM, ŽE JE TOMU TĚŽKO UVĚŘIT … JSOU TO …“...... /// Barrettovi neprožívaj zrovna šťastný v období. Táta práci hledá, bankovní konto zívá nudou, teď ty problémy s alarmem v baráku, a taky mladej mele píčoviny vo zlejch snech… Emzáci, trocha nočních můr, geomagnetický anomálie – jo, jsou věci, který mě bavěj. Na rozdíl vod tý rodinky, která se veze ve vyjetejch kolejích dementních homo sapiens, kteří nevěří, nevěří, diví se, nevěří a ještě mě stíhaj srát (…a jak by ses choval ty, co chytráku? S emzákem za zády? Bych tě chtěl vidět… ). No dobře, ale pak to finále … po technický stránce v pohodě, ale vlastně nedokáže říct nic novýho ani těm, kteří únos nezažili. Se zeptejte těch zbejvalejch 3999! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem připravenej uvěřit! 2.) Nedokážu dost dobře odhadnout, jestli si mě vybrali. 3.) Zjistím, že nejdůležitější ze všeho je kreslení (hovno technický, výtvarka!). 4.) Thx za titule ,,may.ling“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Hlavní postava Daniel Barrett (Josh Hamilton) si koupí brokovnici a ihned ji také dostane. Ve skutečnosti by však měl absolvovat čekací lhůtu dvou týdnů. (Lucasion)
  • Keri Russellovú, ktorá sa zvyčajne nezaujíma o žánrové filmy, zaujal tento projekt, pretože zobrazuje matku bojujúcu za svoju rodinu. (molcan2)

Reklama

Reklama