Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Místem setkání s Miroslavem Donutilem bylo divadlo Spirála. Jako hosty si tenkrát pozval své kolegy z Národního divadla v Praze - Radovana Lukavského, sólistku opery ND Evu Urbanovou a sólistku baletu ND Terezu Podařilovou, kteří ve svých výstupech podali nejen vynikající výkony, ale dokázali i svůj smysl pro humor. Miroslav Donutil se v tomto večeru pokusil představit Národní divadlo z té druhé stránky a ukázat, že i v "Národním" je legrace a že se tam dějou normální věci, jako všude jinde. Kromě historek, které svým neodolatelným způsobem vypráví, zazpíval s klavíristou Petrem Maláskem a kytaristou Ivanem Koreným i několik písniček, které má rád. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na zabití sobotního večera dobré. To ještě byli časy, kdy Donutil pořád jen neopakuje dokola jedny a ty samé svoje historky – takže divák u nich i pobavil (protože je neslyšel po 150x). No a hlavně potěšila účast Radovana Lukavského, toho jsem měl vážně rád. Ostatní hosté taky v pohodě. Svůj účel to splnilo, já se pobavil a hlavně jsem se u zábavného pořadu nenudil – ne jak u těch z dnešní doby!!!60% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po oprávněném úspěchu se svým vyprávění historek se postupně Miroslav Donutil dostával i do televizních pořadů. Ve Spirále byl jeden z těch prvních, u kterých ještě převažovala zábava. Jeho vyprávění okořenili hosté. Někteří z nich se k němu hodili, jiní méně. Přesto to byla stále velmi dobrá televizní zábava. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil ve Spirále*****Druh pořadu: televizní vysoká škola vypravěčsko-pábitelská*****Zúčastnění: M. Donutil, E. Urbanová, I. Korený, R. Lukavský, P. Malásek a T. Podařilová*****Upotřebení: vhodné jako zvuková kulisa, například při jízdě autem*****Klady: distingované vzpomínky pana Lukavského na své kolegy z činohry Národního divadla*****Zápory: hudební pokusy hostitele, doprovázené „právě jste svědky svého životního zážitku“ pohledem*****Celkové hodnocení: lepší tři nebo horší čtyři hvězdičky ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější pořad s Miroslavem Donutilem v dobách, kdy měl ještě originální koule a nepřebývalo mu cca 50 kg podkožního tuku - podobně jako u mého dalšího srdečního pořadu "Silvestry Vl.Menšíka" se směju od začátku do titulků, tohle prostě nemá jedinou chybku..............moje hodnocení = 10 z 10. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nevtipné a nabubřelé. Sláva mu stoupla do hlavy. Historky jsou stejně upravené, aby byly pokud možno co nejvtipnější. Nechápu, jak u toho lidového vyprávění může někdo řvát smíchy. Stejný problém jsem měl už s Menšíkem a jeho vyprávěním, ale on byl osobnost a tou Donutil nikdy nebyl a nebude. Navíc působí tak dlouho v Praze, ale moravský dialekt stále ještě neodboural. Hosté byli příšerní. Distingovaný Lukavský se do takového pořadu vůbec nehodí a opravdu to nikdy nebyl bavič. Baletka Podařilová se dala opíchat, ale vzhledem k tomu, že už asi dneska vypadá zvětrale jako tenhle celý pořad, tak to zkoušet nebudu. Stáří pořadu je znát. Zkrátka Donutil je nesympatický i kdyby se přetrhnul. Mé hodnocení: 20% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Písnička, kterou Miroslav Donutil zpívá v samotném závěru pořadu v českém provedení, je v originálním znění známá pod názvem „Morning Has Broken“ od Cata Stevense. (majky19)

Reklama

Reklama