Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (557)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena vážně nemusím, ale čekal jsem, že mě film bude bavit. Nestalo se tak, vtipy mě ničím neoslnily a navíc jsem se nudil. Pár dobrých nápadů film sice nabízí, ovšem nic světoborného... PS : Nechápu, že se Rose Byrne upsala na takovou nemožnou krávu...30% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu bylo a kolikrát tu ještě asi bude... Vždyť vzpomeňme Samuela Lee Jacksona coby nerudného poldu a hlavně souseda v Domu na špatné adrese... Ač nebyl námět zrovna nejoriginálnější, přeci jen se dle mého ze souboje mladého páru s miminem (nepřející si večer nic jiného aby potomek usnul a měli trochu času na sebe) a studentíků (pro které každý večer byl začátkem neskutečné kalby) dalo hodně vytřískat. No nestalo se tak a vtip jsem tam skoro nenašel. Zato tam byl přehršel píchání, dojení, penisů atd... (pardon ale cituji). Nejsem žádná citlivka, ale skoro tam toho bylo na jednoho moc. Nevím jestli se Stoller zrovna nestal čerstvě otcem a potřeboval si filmem dokázat, že se nic nezměnilo. A že pokud ano, je to tak prostě lepší. Skoro bych hádal že jo. ---- Ano, život s dětma je mejdan. Ten nejlepší a nejhustší jaký si vůbec dokážete představit. Graduje od nejfantastičtějších euforií a štěstí po nejhorší strachy a břichaboly... Ale o tomto poznání by se dal rozhodně natočit mnohem lepší film, než byl tento.... Jedna čárka. * ()

Reklama

vteco 

všechny recenze uživatele

Od úchylárnami prolezlého Setha Rogena a čím dál lepšího Zaca Efrona bych čekal mnohem šílenější nálož pubertálního humoru. I když podobný styl vtípků je velmi specifický, tak pro mne je naprosto ideální, ale bohužel ne vždy jsou celý film na vysoké úrovni. Tudíž zde často lepší části střídají ty o poznání slabší a vše se veze jak na horské dráze. Škoda, že trailer ukázal téměř vše vtipné, ale stejně Sousedy nelze úplně potopit. /55%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od mien ako Stoller, Rogen, či Goldberg ? Inteligentnú zábavu rozhodne nie. Efron a mladý Franco sa nasťahovali vedľa tatka Rogena a Rose Byrneovej. Rogen spolu s Rose kedže majú decko chcú byť slušný a mať klud. Občas túžba po neslušnosti a odviazanosti zvíťazí, no nakoniec začína boj o ulicu. A to je vlastne hlavný ťahák filmu a pokiaľ vás ani Efron a Franco nechytia za gule, tak máte smolu. 70% - 3* ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Oproti ukázkám najedou zpočátku SOUSEDI na nezvykle kamarádský styl seznamování a až jeden nevinný podraz začne ono mstivé rodeo, kde se jde až na tělo a airbagy hází tlusťocha vzduchem. Překvapivě sympatický Efron a domestikovaný Rogen rozjíždí zábavnou taškařici, kde je jediným neviňátkem malá holčička, která v závěru navleče Heisenbergovu kombinézu. Strašně roztomilé děcko. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • V ukradnutom aute značky Subaru Outback z konca 90. rokov si je možné všimnúť štvoricu airbagov. Tento model ich má však len 2, pre vodiča a spolujazdca. (beso74)
  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama