Reklama

Reklama

Jak vykrást banku

  • Francie Faites sauter la banque ! (více)
Trailer

Louis de Funès jako Victor Garnier - obchodník a prodavač ve vlastní prodejně s loveckými potřebami, investuje celý rodinný majetek do akcií dolů v Africe, na doporučení svého bankéře. Když jsou africké doly zestátněny, přijde o všechny své vložené úspory. Jednoho dne se rozhodne, že si své vložené peníze vezme zpět. Jeho dům naštěstí sousedí s bankou a tak se s celou svojí rodinou začne postupně do banky přes svůj sklep prokopávat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Situační černobílá komedie s maličkým ale o to více vynalézavým obchodníčkem, který za žádnou cenu nenechá padnout rodinu hlady, zvlášť, když mu farář v kostele nevědomky dodá kuráže a sám pán ředitel banky mu nevědomky prozradí vše o jejich nedobytném sejfu...scéna, kdy se probourají omylem jinam je nezapomenutelná. :) 70% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Citelný přerod Louise de Funès do finálního stavu, kterým bavil miliony lidí. Situační komika a gagy ve stylu "uděláme vtip, rychle odběhneme jinam, kde se něco děje, tam chvíli pokračujeme, pak se zase kvapně vrátíme a mlžíme, co se vedle děje nebo odvrátíme pozornost na něco jiného". Louis de Funès byl prostě mág situačního humoru a mistr v matení nepřítele, což v dalších filmech předvedl ještě mnohokrát, 3*. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Louise okrade nepoctivy banker o zivotni uspory a ten se rozhodne ze pomstu vezme z gruntu a danou banku rovnou vykrade celkem slusna a dost neznama komedie neni to zase takova pecka jak nasvedcuji zdejsi hodnoceni ale parkrat sem se slusne zasmal takovej Funesovskej prumer co se dabingu tyce Faltus neni spatny napodobuje to slusne ale marna slava Filipovsky je jenom jeden a proste to poznate nevim proc musi tolik sislat a jeste lecos se dalo vylepsit ale na druhou stranu sranda to asi neni prekonat neprekonatelnyho takze to jeste uslo ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Prosím vás všechny, dabing řešte jinde. Protože tady jde o film. Nelíbí se mi, že je tady hlavním tématem právě dabing. Ale teď k filmu samotnému. Dost mě překvapilo, jak pozdě se sem film na dobu své výroby dostal. Ale není o nic horší než ty ostatní, mně se docela líbil. I když to bylo trochu slabší než třeba četnická série nebo Piti piti pa a ostatní. Výborně jsem se u filmu bavil, hlavně byl dost zábavný ten nápad, jak se celá rodina podílí na vyloupení banky. A závěr je docela vtipný a nečekaný. A teď dabing. Já vím, že vám všem leží v žaludku od té doby, co Filipovský nežije. Ale vážně jsem o panu Faltusovi přemýšlel i já. Teď si však myslím, že trošku přehrával a zbytečně moc šišlal. Přesto i jemu patří poklona, jak se dokázal s de Funèsem vypořádat. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Film je to naprosto průměrný, vzhledem k tomu, co Funes točil, spíše podprůměrný. Na jedno zhlédnutí použitelný však je. Jen bych připodotkla k dabingu: jestli skutečně Faltus celou roli namluvil za jeden den, klobouk dolů. Není profesionální dabér, ale to prakticky nebylo znát. Chyboval spíše ve svém oboru, tedy v imitaci, když mu mnohdy z důvodů nadměrného šišlání nebylo rozumět. Věřím však, že kdyby dostal více prostoru ke kvalitní práci, byl by výsledek skvělý. Některé pasáže to totiž naznačují. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama