Reklama

Reklama

Jak vykrást banku

  • Francie Faites sauter la banque ! (více)
Trailer

Louis de Funès jako Victor Garnier - obchodník a prodavač ve vlastní prodejně s loveckými potřebami, investuje celý rodinný majetek do akcií dolů v Africe, na doporučení svého bankéře. Když jsou africké doly zestátněny, přijde o všechny své vložené úspory. Jednoho dne se rozhodne, že si své vložené peníze vezme zpět. Jeho dům naštěstí sousedí s bankou a tak se s celou svojí rodinou začne postupně do banky přes svůj sklep prokopávat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Rodinný podnik má vždycky něco do sebe, jen se musí vzít rozum do hrsti a všechno řádně do detailů promyslet. Pak se dá rozjet cokoliv. Dabing Václava Faltuse byla skvělá volba. Když jsem na pár chvil zavřela oči, tak jsem zase slyšela pana Filipovského. Samozřejmě s jeho dabingem by to bylo úplně něco jiného. Tenhle Funesův film není příliš známý a je to docela škoda. Nějaká repríza by neuškodila. ()

morena.jea 

všechny recenze uživatele

Keby toto dielko nadaboval p. Filipovský, tak by dnes patrilo k najobľúbenejším francúzskym komédiam. Lepšie než Piti-piti-pa, lepšie než poslední Četníci, lepšie než Křidílko/stehýnko... František Filipovský je to jediné čo tomuto filmu chýba aby dostal 5* ale jedno je isté - zvoliť imitátora bolo rozumnejšie než to prenechať napr. Lábusovi. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Jak vykrást banku je jeden z nejpovedenějších filmů s Louis de Funesem. A to nejen námětem, ale i situačním humorem, Louis de Funes tady svým herectvím předznamenává budoucí úspěšá herecká léta a je jak jinak výborný. Smekám a kdykoliv se podívám znovu a ráda. :-) P.S. Co se týče dabingu - nečekala jsem nic, ale hlas imitátora Fultuse je výborný, pochopitelně je v některých větách poznat, že to není Filipovský, ale i tak klobouk dolů, tomu se říká precizní výkon v dabingu. 95% ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Trochu se zpožděním jsem objevil tuhle málo známou lahůdku a se slabostí pro vše francouzské jsem spokojen. Příjemná potřeštěná taškařice se zřetelným rukopisem režiséra Giraulta, který v tomhle roce instinktivně vsadil na Funèse a dobře udělal. Než se Funèsovou dvorní manželkou stala Claude Gensac, tady na sebe tenhle úkol vzala typově podobná a roztomilá Yvonne Clech. Snad je jen na škodu příliš očividná laciná výprava, celé se to odehrává v nijak zajímavých kulisách (ten bankovní trezor!). K dabingu Václava Faltuse se nechci vyjadřovat, říkám si - díkybohu aspoň za toto, i když místy vážně šišlá. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Prosím vás všechny, dabing řešte jinde. Protože tady jde o film. Nelíbí se mi, že je tady hlavním tématem právě dabing. Ale teď k filmu samotnému. Dost mě překvapilo, jak pozdě se sem film na dobu své výroby dostal. Ale není o nic horší než ty ostatní, mně se docela líbil. I když to bylo trochu slabší než třeba četnická série nebo Piti piti pa a ostatní. Výborně jsem se u filmu bavil, hlavně byl dost zábavný ten nápad, jak se celá rodina podílí na vyloupení banky. A závěr je docela vtipný a nečekaný. A teď dabing. Já vím, že vám všem leží v žaludku od té doby, co Filipovský nežije. Ale vážně jsem o panu Faltusovi přemýšlel i já. Teď si však myslím, že trošku přehrával a zbytečně moc šišlal. Přesto i jemu patří poklona, jak se dokázal s de Funèsem vypořádat. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama