Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Připomínám, že nejsem úplně zas tak velký fanoušek Louise de Funése. Podobné francouzské komedie - no nevim, některé mi sednou, některé moc ne. Tahle třeba celkem jo. První díl této četnické série je podle mě nejlepší. Jednoduchý, nevýrazný a vůbec ne důležitý příběh, který špatný nená. Vtipné scény (ne všem jsem se zasmál). Nejlepším z herců je jednoznačně hlavní hrdina Louis de Funés. Místama menší nuda. Ve výsledku hodně dobrý nadprůměr, ne žádná velká pecka, alespon pro mě. Ale řádně film ocenit můžu, takže celkově hodnotím na 75% = **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nepamätám sa, či som sa ako dieťa a puberťák šúlal pri Funesových grimasách v tomto filme smiechom, ale dnes už každopádne nie. Legendárna komédia je pre mňa zaujímavejšia viac kriminálnou zápletkou, ako vtipným naháňaním nudistov. Ale minimálne tie sny stáli zato, ostatné vizuálne a slovné gagy sú tak na pousmiatie. Žandár zkultovel okrem Funesovej postavy (a u nás Filipovského dabingom) hlavne príjemnou letnou atmosférou a legendárnou pesničkou, po ktorej som sa bál, že nás čakajú ďalšie. Takže to zhrniem: príjemná nostalgická spomienka na mladosť a na časy dávno minulé. Pripomenul som si ich a asi si ich už prostredníctvom tohto filmu nikdy nezopakujem. ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Komediální klasika, na které si jeden z korunních princů humoru Louis de Funés udělal jméno. Pobavit opravdu dokáže i na x-té shlédnutí, hlavně v mém případě. Je pravda, že díky této roli jsou některé oblíbenější (Duchemin) v pozadí, přesto se však nedá upřít, že Četník patřil vždy k tomu lepšímu od Funése, který měl štěstí i na sekundanty, např. Michel Galabru či Jean Lefebvre. Navíc je povinnost zmínit skvělý český dabing ze staré školy, jenž nás vždy provázel francouzskými filmy. 100% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už od malička moje nejoblíbenější komedie, kterou jsem viděl xkrát. Především pak kvůli Genevieve Grad, do které jsem se jako malý zamiloval. Každopádně zde (stejně jako v celé sérii) hraje prim největší - báječný Funes a ty jeho legendární grimasy a hlášky. I v mých očích jde o nejlepší díl celé série. Takže se děcka pohodlně usaďme a pojďme se přenést na francouzskou riviéru, kde budeme sledovat nejen nahánění nudistů, ale především jednu z nejlepších komedií – jaké kdy frantíci natočili. 80% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, u níž se nelze nesmát nahlas. Nové zhlédnutí po letech mě potěšilo, ten film v podstatě nestárne a i po letech sálá bezstarostnou letní atmosférou francouzské Riviéry. Prostinký příběh je zpracován divácky vděčným způsobem a Louis de Funès byl vážně skvělý komik. Jeho herecká kreace je tak bez debat hlavní devizou tohoto notoricky známého snímku, který dost možná znají všichni v podstatě nazpaměť, mě nevyjímaje. Osobně mě tak jen může mrzet, že se mi nikdy nepodařilo vidět tento film v původním znění - ten kult kolem Filipovského dabingu mi je protivný, dabing z duše nesnáším, šmahem bych ho zakázal a zde ho nuceně trpím. Vzato kolem a kolem, na plný počet to určitě není, ale 4 hvězdy jsou myslím zcela oprávněné. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Čtveřice řadových strážníků na stanici dostala přisouzena křestní jména jen z poloviny: Albert Merlot (Christian Marin) a Lucien Fougasse (Jean Lefebvre) shodou okolností vítají Lucovica Cruchota (Louis de Funès) po jeho příjezdu do Saint-Tropez. Závodčí Tricard (Guy Grosso) a Berlicot (Michel Modo) museli vystačit pouze s příjmením. (Robbi)
  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)

Reklama

Reklama