Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

S tímto "neúspěchem" čtvrtého pokračování Četníků absolutně nesouhlasím. Louis tady dostal tolik prostoru, kde mohl ukázat svou jedinečnou komiku a to také udělal. Výborný byl také Jean Lefebvre, který simuloval ztrátu paměti. Všechno zafungovalo... Bylo to jak komické, tak i napínavé, každý se musel bát o naše hlavní hrdiny, aby je ti noví nevypátrali. Četník ve výslužbě patří do mé top 3 filmů o četníku Cruchotovi. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento diel ma nikdy nebavil a po rokoch je to ešte horšie ako som si pamätal. Na začiatku pošlú žandárov do výslužby a oni nevedia od nudy čo robiť. A s nimi sa celý čas nudí aj divák. Jednotlivé epizódky sú buď totálne trápne, alebo v nich neinvenčne zas a znova vykrádajú predošlé diely. A že to má dejové ospravedlnenie v podobe toho, aby vrátili jednému z nich pamäť na tom nič nemení. Výsledkom je totálna nuda a diel s ktorým nemá cenu strácať čas. 2/10. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak pravdou je, že jde skutečně asi o nejslabší díl, ale i tentokrát nám četníci nabídnou několik velice povedených scén a hlášek. Ani se nedivím, že Cruchota, nebavil takový život, když si nemohl dát ani jednu pokutečku a adrenalin mu zvedla snad jen hrst soli v prd…Každopádně část s nudisty a následný hippies mejdlo nemá prostě chybu. Takže i navzdory místní neoblíbenosti, já se bavil a proto dám v klidu průměrné hodnocení. 50%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Totéž platí o Vinnetouovi, a mohli bychom jmenovat spousty dalších sérií. Zkrátka čeho je moc, toho je příliš. Četníci měli být ukončeni u Četníkovy svatby, ale producenti chtěli, jak už to tak bývá, vytřískat ze slávy co nejvíc. V tomto filmu bohužel chybí špetka kvalitního humoru. Opravdu není moc pasáží, kde bych se zasmál. Celý díl je spíše přehlídka nudy a nezáživnosti. Scéna v drogovém doupěti s hipisáky je jedna ze silných výjimek, ale celý film nemůže zachránit. Dal bych dvě hvězdy, ale vzhledem k několika opravdu úsměvným scénám a opět skvělému Louis de Funèsovi, například jeho kreace při žádost kněze o sbírku byly ukázkou jeho mistrného umění, dávám nakonec tři hvězdy. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 2/10/// +přecejen stále pobaví, některé hlášky a grimasy jsou fain -něco už je naopak přehnané (závěr)///Až na slabší začátek a přehnaný konec má stále co nabídnou a jsem až překvapen kolik toho četník ve výslužbě může zažít. Uvidím jak budu hodnotit po zhlédnutí ostatních dílů, přecejen začínat u čtvrtého nění nejlepší, ale co už./// Celkem 70%/// ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Předtím, než je odpálena raketa, můžeme vidět, že má pěkných pár metrů na výšku a je třeba k ní vylézt po žebříku. Když se ale později Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) snaží hlavici odšroubovat, je raketa o hodně menší. (Mr.Hudson)
  • Louis de Funès byl díky této četnické epizodě oficiálně přijat u 405. pluku protiletadlového dělostřelectva v Hyerés. Byla mu tam udělena hodnost první třídy. (Pierre)

Reklama

Reklama