Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (162)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušné. Největším lákadlem je herecký cásting ( Owen Wilson, Will Forte a Jennifer Aniston) a překvapivě nejzajímavější je zápletka a scénař, kde dochází v skutku zajímavým zvratům a nečekaným situacím. Sešlost v Restauraci je opravdu lahůdkově vymyšlená, ale co se týká humoru, tak se zde člověk příliš nezasměje, spíše film baví, než nutí diváka políbit smíchem koberec. PS: Imogen Poots je fakt kus.65% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem daleko víc ... Imogen mám jako herečku ráda, ale tady mi tak úplně nesedla. Výběr Owena Wilsona do hlavní role taky nebylo to pravý. Chvílema mi děj docela utíkal a chvílema moc ne. Docela mi i vadilo to vyprávění od Imogen. Čekala jsem komedií a nezasmála jsem se ani jednou. Z námětu by se dalo vytěžit víc. Tvůrci to moc nezvládli. Myslím, že tenhle film jsem viděla poprvé a naposledy. 50%. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Netypická americká komedie, ve které se hodně konverzuje a příjemně se na ni dívá. Jemně ztřeštěný příběh, který vypráví ambiciózní mladá (a sympatická) šlapka. Právě její vstupy s vyprávěním toho, co již proběhlo, by v jiném filmu mohlo působit rušivě, ale zde bylo nezávadné. Chvílemi jsem měl pocit, jako bych se díval na nějaký neznámy film od Woody Allena. Atmosféře ještě místy dopomáhala hudba jak z francouzského retro filmu. Imogen Poots se hlavní role zhostila lépe, než nějaká známá top herečka. Spousta okolních postav byly "správné postavičky" a úderná psycholožka Jennifer Aniston byla mňam. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejhorší film Jennifer Aniston. A navíc zde nehraje vůbec hlavní roli. Nejvíc mi však u ní vadí, že jí nedali její super hlas. Jinak je to celkem slušný propletenec, něco jako Beverly Hillls 90210, aneb každý s každým. Celkem zábavné, ale nijak výjimečné. Navíc je film částečně vyprávěný, nejen hraný, takže takový trochu divný styl. ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Príjemná večerná oddychovka zo zaujímavou zápletkou, ktorá sa mi naozaj zapáčila. Kde si ženatý režisér hľadá prostitútky aby si s nimi užil,neskoršie im pomohol a otvoril im oči. No tie neskôr náhodne stretne a hľadá možnosti aby to nezistila manželka. Následne náhodné stretnutie všetkých vyčaruje slušnú zápletku s predvídateľným koncom. Škoda pomalého úvodu kde som sa patrične miestami nudil. No viac ma sklamalo príliš málo scén od J. Aniston. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Imogen Poots je veľkým fanúšikom americkej kinematografie zo 70. rokov a bola veľmi nadšená zo spolupráce s Petrom Bogdanovichom. Túto rolu opísala v danom čase ako „najvýnimočnejšiu prácu, akú som kedy mala“. (Arsenal83)
  • Bogdanovich napísal rolu Arnolda Albertsona pre Johna Rittera, ten však zomrel. Bogdanovich sa preto rozhodol najať Owena Wilsona a zmeniť aspekty postavy Albertsona: všetky fyzické gagy určené pre Rittera boli zmenené na verbálne vtipy, aby vyhovovali bežným fórom Wilsona. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama