Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 2

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (463)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Přetéká to opravdu pořádnou dávkou vše možných stereotypů, které jsou pravidlem takového rodinného drama/komedie žánrů, naštěstí to nikdy nepřeklopí do žádného extrému a udržuje si to docela dost civilní nádech. Herecké výkony jsou výborné, ten mladej zahrál tvrdohlavého introverta přirozeně (zažil jsem si tyhle roky též) a Rockwell každé scéně dodává fakt pořádnou nadstavbu, je vtipnej, charismatickej hezky filmu dodává další barvy navíc. Jsem i rád, že v tom vodním parku se strávila tak polovina dění, mám slabost pro koupalka a tu atmosféru, za to jsou plusové body navíc. Nějak nemám co bych vytkl, nicméně na full house je to "pouze" standartní žánrovka, která se však o nic víc nesnaží, i tak se jedná o pestrej a zábavnej kousek, na kterej budu vzpomínat rád. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jo jasně, pohodový a hezký film, srdečný, emotivní, akvaparky super, blablabla... Jsem sám koho otravoval ten kluk, koho nikdy neohromil Sam Rockwell, komu přijde škoda obsadit Carella do tak debilní role, a kdo úplně nesežral ten závěr? Ale dívat se na to v létě s nanukem v držce, kámošema a hezky ve stínu u bazénu, možná bych teď žádný řeči neměl. Nebo je to tím, že jsem posledních pár dní zkurvenej bručoun. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Nat Faxon, Jim Rash | Hudba: Rob Simonsen | Produkcia: Tom Rice, Kevin J. Walsh | Distribúcia: Fox Searchlight Pictures | Štúdio: OddLot Entertainment | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 23,194,796 $ || Jeden z najrozpačitejších filmových štartovných 10 minút. Nič sa na plátne nedeje asi tak pól hodiny, a celková štruktúra deja je na 5 strán A4. A práve preto šialene prekvapí Liam James, ktorý ten film hodí do úplne inej dimenzie v priebehu druhej polovice. Len vďaka tomuto nečakanému zvratu, že aj z holého nič sa dá kúpiť papuča, za 3. 62% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Trošku volnější začátek, kdy první půl hodinku se divák seznamuje s filmem, přemýšlí nad tím, co od toho filmu může očekávat. Poté se to ale hodně slušně rozjede. Jde o to, že Liam James nemá kamarády, nemá holku, ale není to ten typ filmu jako všechny ostatní na toto téma. Liam je vysoce asociální. Je uzavřený sám do sebe, nechce se s nikým bavit, nevěří si. K tomu má dementní rodiče a především Steve Carell je pořádnej kokot (ano opravdu to musím tak napsat) a je to první film, kde se mi Steve nelíbil. Ovšem Liam se začne pomalinku seznamovat s nádhernou AnnaSophiou Robb a hlavně najde svého kamaráda v podobě Sama Rockwella, který je ve své roli fantastický. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film má krásnou myšlenku. Když se vám zdá, že váš život je aktuálně totálně na hovno, hned za plotem to můžete cítit jinak. Postava Sama Rockwella je tak boží a skvělá, až celý film činí neskutečným, ale člověk si řekne, jo, je to jen film, a užije si ho. Hodně zajímavé obsazení. Skvělá Toni Collette, překvapivě vážný Steve Carell, vždy zábavná a výborná Maya Rudolph, hříšně elektrizující Amanda Peet a AnnaSophia Robb... no, z té se klube zajímavá herečka. Fajn film, který strhne a nechá se prožít. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Film se měl původně odehrávat v roce 1984, ale kvůli sníženému rozpočtu se děj přesunul do současnosti. Na tento fakt však naráží Owen (Sam Rockwell), když poví, že se v parku nic nezměnilo od roku 1983, a také Duncan (Liam James), když zpívá píseň od REO "Speedwagon". (Fugas.cz)

Reklama

Reklama