Reklama

Reklama

VOD (1)

James Brennan (Jesse Eisenberg), který právě absolvoval vysokou školu, se těší se na vytoužené prázdniny. Rád by projel Evropu, ochutnal německé pivo, navštívil světově proslulá muzea a oslnil nějakou krásnou dívku, nejlépe typickou Francouzku. Jenže se píše rok 1987 a v Americe právě probíhá ekonomická recese. Potřebné finance se na poslední chvíli v rodinném rozpočtu nenajdou, a tak Jamesovi nezbývá než vzít podřadnou brigádu v zábavním parku. Stokrát omleté disco spolu s vůní cukrové vaty, netrpělivými rodiči a uřvanými dětmi - nic horšího snad už Jamese potkat nemohlo. I tady však návštěvníci prožívají skryté příběhy, díky nimž je tohle zaměstnání snesitelnější. A když s vámi pracuje chytrá a hezká Em (Kristen Stewartová), může se i z pekla stát nebe na zemi. Vtipná americká komedie od tvůrců filmu Superbad, v čele s režisérem Gregem Mottolou, je plná sympatických postav a hudby osmdesátých let. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (384)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější americký panic Jesse Eisenberg v lehce komediálním a mírně dramatickém filmu o lásce, hledání se a práci v zábavním parku. Škoda, že Kirsten Stewart je sice dekorativní, ale hrát neumí. Proč je snímek situovaný do pozdějších osmdesátých let, je velkou záhadou, protože pro to není žádný rozumný důvod. Snad jen, aby u atrakcí v parku mohli furt dokola pouštět Falca. /28. 5. 14./ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

The Velvet Underground ...Amadeus, Amadeus... The Cure ...Amadeus, Amadeus... The Rolling Stones ...Amadeus, Amadeus... Lou Reed ...Amadeus, Amadeus... Judas Priest ...Amadeus, Amadeus... Whitesnake ...Amadeus, Amadeus... Amadeus, Amadeus... Amadeus, Amadeus... Aneb kterak si vypěstovat solidní averzi na Falca. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Má láska opět nezklamala.Zatraceně vtipné černohumorné romantické drama(tuhle smrtelnou kombinaci já prostě žeru)Ve kterém doslova perlí a hláškuje jako o život Jesse Eisenberg,z něhož roste prvotřídní hvězda.Výborně mu sekunduje moje milovaná Kristen(za scény Jesseyho bych dal cokoliv:-) a vše krásně doplňuje Ryan Reynolds,kterej je dobrej vždycky.Film jede jako namazanej stroj,každá součástka zapadla přesně do potřebného celkového kontextu.Asi nejlepší film o mladých lidech,jejich povinostech,strastech a láskách co sem kdy viděl. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný skvost, na první pohled tuctová zápletka o první lásce skrývá brutální pravdu o tom, co bychom všichni chtěli a měli zažít. Dokonalé retro, dokonalá hudba, charaktery, zhulený, ale totálně upřímný humor. Melancholie a atmosféra snímku korespondující s pocity hlavního hrdiny, strašně citlivě natočený malý, velký film. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Tak pěkně se to rozjíždělo, že jsem si ještě tak v půlce filmu myslel, že tomu dám pět hvězd a označím to za jednu z nejlepších komedií poslední doby. Bohužel v poslední třetině Adventureland sklouzává do vod klišovité romantiky, jakou můžeme vidět u každé druhé novodobé (romantické) komedie. Eisenberg i Kristen jsou nicméně skvělí a ta pověstná chemie mezi nimi vskutku funguje. Zvláštní míru pozornosti si zaslouží Bill Hader v podobně ujeté roli jako v Superbad. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Greg Mottola je zároveň autorom čiastočne autobiografického scenára. (Svadbos)
  • Film měl mít premiéru ve stejný den, kdy se znovu otevíral skutečný zábavní park Adventureland, tj. 27. března. (HellFire)
  • Když hlavní představitelé jedí hash brownies a posléze jezdí na autodromu, hraje v pozadí skladba „Just Like Heaven“ od The Cure z alba „Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me“. (Trajektt)

Reklama

Reklama