Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

Attta

všechny recenze uživatele

Sám bych se asi na to ani nezačal dívat, ale jednou jsem si tak lehl do postele za přítelkyní, která tohle zrovna sledovala a musím přiznat, že jsme to spolu zkoukli až do konce! Zpočátku jsem rozhazoval rukama nad hlavou jak může nějaký pořad moderovat dvoumetrová modelka, ale musím uznat že po posledním dílu na mě udělala dojem! Soutěžící zajímaví a porota vcelku sympatická, ale to příšerně nepovedené napodobování Ramsayho původního masterchefa bylo příšerné. Je to slabý čaj. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Reality show). Přiznám se, viděl jsem pouhých cca 20 minut z pořadu, ale to mi bohatě stačilo na to, abych tento pořad hodnotil spíše negativně. Na Pohlreichovi Na nože to nemá. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 15% (odpad!) | ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraničnú verziu som nevidel a tak som bol zvedavý, čo je to zač. Videl som v nejakej relácii alebo to možno bola nejaká upútavka tých porotcov a zdali sa mi ako príjemní ľudia. Potom prišla klapka a oni sa veľmi neprirodzene hrali na tvrďasov, síce sa navzájom tak presviedčali a nabíjali energiou, ale bolo vidieť, že to hrajú, aby utvorili atmosféru. Na veľa ľudí hovorili, že sú arogantní a pritom sa tak správali len oni. Najlepšie bolo, keď sa jeden snažil zhodiť súťažiaceho, ale on neurobil vôbec zlé jedlo a druhý porotca ho podržal a následne tak urobil aj ďalší a ten porotca sa mi zdal, že sa následne cítil trápne, lebo to také aj bolo. Skoro žiadne odborné vysvetlenia, iba urážky a otrasné vyhadzovanie jedla do koša. Tomu hovorím plytvanie jedlom, je to také snobské sa tak správať k normálnemu jedlu, za ktoré by dali v chudobných krajinách, kde panuje hlad veľmi veľa. Toto nie je o jedle, toto je skôr komerčná šou, navyše hrala už v úvode na city, keď pustili časť, ako chlapík rozprával, že mu zomreli rodinní príslušníci, čo doplnili príslušnou hudbou. Snažím sa byť objektívny a zároveň hovorím svoj osobný názor a preto je toto len ďalší otrasný pokus zaujať. Divím sa tým ľuďom, kde ich berú, prečo sa tam hlásia a čo sú zač, lebo toto je odpad. Týmto sa iba upevnila pozícia jednotky na smetisku v našej republike televízii Markíza. Naozaj úbohé! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Master Chef v originále s Gordonem Ramsay je skvělý pořad, má nápad, šmrnc a hlavně hvězdného kuchaře. Ale nechápu, kde tady ti 3 šašci nabrali tu drzost, že můžou každého urážet a hodnotit. Je to pořad o kuchařích amatérech, tak je pochopitelné, že ne všechno budou znát. Já se fakt nepotřebuju na ty 3 huby dívat, jak si chladí žáhu na normálních lidech. PS: okopírované od Zdeňka Pohlreicha to není! Je to původní stejnojmenný pořad od Gordona Ramsaye. To spíš Zdeňek se před lety pokusil o podobné zpracování. A tam aspoň byla nějaká uznávaná kapacita v gastronomii. Takže "Na nože!" hodnotím jednoznačně lépe. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

O vaření to není. O jídle to není. O nadšených kuchtících plnící si sny to není. O zábavě to už tuplem není. Tak o čem tamhle seriálová reklama na Billu, která má mylný dojem, že dramatičnost se navodí čistě jen použitím hudebního podkresu à la Zimmer, vlastně je? Bohužel jen a pouze o rádoby drsném macho triu, které svou špatně předstíranou nekompromisností aspiruje na titul "šašc... ehm, ubožáci roku". To je od Ramsayeho, Bastianiche i Elliota na žalobu, jestliže tihle pánové mají být jakože oni. Jestli vůbec něco vzbuzují, tak rozhodně ne strach či respekt, ale výsměch a vlastně i lítost nad tím, že si své (dle jejich chování evidentně nemalé) komplexy řeší v hlavním vysílacím čase. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama