Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

civalII 

všechny recenze uživatele

Podle mě jediná reality show na kterou se za posledních deset let v našich zeměpisných šířkách dalo koukat. Jistě, má to nedostatky. Toporná Peštová, šéfové, kteří se marně snaží být drsní (ale aspoň tomu na rozdíl od Pohlreicha rozumí). Možná by mělo být na CSFD dovoleno komentovat až po uplynutí celého pořadu. 95% uživatelů píše komentáře po dvou dílech, to není objektivní. Venca je bůh ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Reality show). Přiznám se, viděl jsem pouhých cca 20 minut z pořadu, ale to mi bohatě stačilo na to, abych tento pořad hodnotil spíše negativně. Na Pohlreichovi Na nože to nemá. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 15% (odpad!) | ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Master Chef v originále s Gordonem Ramsay je skvělý pořad, má nápad, šmrnc a hlavně hvězdného kuchaře. Ale nechápu, kde tady ti 3 šašci nabrali tu drzost, že můžou každého urážet a hodnotit. Je to pořad o kuchařích amatérech, tak je pochopitelné, že ne všechno budou znát. Já se fakt nepotřebuju na ty 3 huby dívat, jak si chladí žáhu na normálních lidech. PS: okopírované od Zdeňka Pohlreicha to není! Je to původní stejnojmenný pořad od Gordona Ramsaye. To spíš Zdeňek se před lety pokusil o podobné zpracování. A tam aspoň byla nějaká uznávaná kapacita v gastronomii. Takže "Na nože!" hodnotím jednoznačně lépe. ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale jakkoliv je tahle rádoby soutěž v zahraničí oblíbená, můj zájem si rozhodně nezíská. A nejde o to, jestli jde o jídlo nebo o vítěze soutěže. Jde mi především o nehorázné chování poroty, která si dovolí s jídlem dělat neskutečné věci. Všichni přece nějak začínali a mám pocit, že lidé v porotě, i když jsou teď možná elita v gastronomii, také nějak začínali. Takže jednoznačně odpad za příšerný formát, který utváří především chování porotců k soutěžícím. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Americká a česká verze je jako nebe a dudy, o tom žádná, ale zas tak hrozné to podle mě nebylo. Byla to taková sonda do útrob Česka a Slovenska, jak se naši poperou s moderními jídly. Upřímně jsem čekala větší hrůzu a prvních pár dílů mi spíš než pořad o vaření připomínalo parodii a na komedii, ale postupně, když slabé články odpadávaly mě to i docela začalo bavit... Jednu věc ale stále nemůžu pochopit - co tam dělala ta vysoká postarší modelka vedle porotců? Mělo to nějaký hlubší význam? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama