Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec mile potěšilo. Upřímě jsem čekal jen průměr. Protože přeci jenom i když Dětskou hru považuji za největší horor, protože moje traumata z dětství pramení právě díky Chuckymu tak jsem ani přesto nečekal nějak moc. Ale nakonec jsem si sedl na prdel. A to hlavně z toho jak se Mancinimu povedlo si pohrát jak s příběhem tak s atmosférou. Příběh který je ze začátku takový občejný se nám nakonec spojí a já díky tomu mám chuť zkouknout celou sérii znova. Tentokrát se nejedná o komedii jako Chuckyho sémě a moc mě potěšilo že tu nejsou ostatní panenky ale jenom Chucky. Atmosféra mi dost připomínala originál, byla naprosto parádní. Chucky se totiž moc neobjevuje a jsou tu vidět jen části jeho těla jako v prvním díle. Samotnej Chucky mi díky traileru moc nevyhovoval ale nakonec se ukázalo že trailer jen plašil. Chucky se hejbe stejně dobře jako před lety. Vražd je sice málo ale hláškující Chucky a jeho mordy jsou poměrně dobré(i když na gore by se dalo zapracovat, vypadalo to přeci jen až moc uměle). Jo film má pár celkem dost chyb a měl by být delší přeci jenom jsme se moc o nějakých postavách nedozvěděly což je škoda, ale tenhle film mě dost potěšil a překvapil. Doufám v další díl protože Chucky i po letech má co do sebe. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Malinko je škoda že si ke konci hraje Chucky na něco co není a snaží se zodpovědět všechny otazníky z minulosti a také se zavděčit jak starým fanouškům tak novějším. Jinak by se dalo říct že se jedná o poměrně povedený díl série čítající 6 dílů. Doporučil bych počkat na potitulkovou scénu. Chucky se držel trošku zpátky a tak jeho skóre nabotnalo jen na 4 chudáky, kteří si víceméně o smrt koledovali. Odřených 50% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek mi (jako fanouškovi "Chuckyho" série) udělal vážně obrovskou radost. Měl jsem ho už hodně dlouho "v šuplíku" a pořád jsem se nemohl rozhoupat k tomu si ho pustit. Odrazovala mě jednak ta nálepka "video film", a pak taky zdejší nízké hodnocení. Ta nálepka je ovšem naprosto zcestná a těch jeho momentálních 56% na ČSFD taky. Chucky se vrací na plné koule a navíc v tak precizně a pohledně udělaném filmu, že se to v téhle kategorii hned tak nevidí. Už třeba pohled na dům seshora v první minutě dával tušit dobrou kameru. A kamera byla prosím naprosto EXCELENTNÍ a jako zázrakem se ani jednou NEZATŘÁSLA... V dnešní době mi tahle samozřejmost přijde jako malý zázrak a velkosračky typu Elysium nebo Man of Steel pak proti tomuhle "video filmu" vypadají zákonitě jako poloamatérská béčka. Potom musím pochválit skvělé herce s velmi sympatickou dcerou Brada Dourifa v čele, jejíž tatík si jako už tradičně střihl roli Chuckyho hlasu. Vizuální stránka filmu je vysoce nadprůměrná, s mnoha krásnými obrazy (nejvíc mi utkvěla v paměti černožlutobílá scéna se slunečnicemi) a s několika milými gore efekty. Scénář je pak přímo vyšperkovaný všelijakými drobnými lahůdkami. Jedna nečekaná pak přijde před závěrečnými titulky a já se culil jak nablblý barokní andělíček. A to jsem ještě netušil, že další přijde po titulcích. A v návalu nadšení odpouštím to otravné obligátní blýskání ve většině filmu a taky jediný vážný kiks, a to ten, že charmantní modrookou dámu Daniellu Bisutti hraje jako malou holku nějaká tlustá cigoška. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Příjemnej návrat do dětských let, kdy mě ten ryšavej malej plastovej parchant dokázal festovně vystrašit, že jsem si musel svítit lampičkou i za poledne. To se novému Chuckymu sice nepovedlo, ale jinak je jeho Kletba tím správným vpravdě osmdesátkovým béčkem, které jsem zase jednou potřeboval vidět. Chucky hláškuje (nebo se o to aspoň snaží), vynalézavě snižuje počet obyvatel jednoho krásného starého domu (nechybí docela povedené gore) a vůbec vypadá tak khůl naštvaně. Scény před a po závěrečných titulcích jsou navíc vskutku vydařené :-) ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tak máme tady další díl Chuckyho! S názvem Chuckyho kletba a byla to kurva pecka! Dobrý že se tady režisér Don Mancini úplně distancoval od komedie a dal do toho filmu výbornou temnou hororovou atmosféru. Dobrý že hlavní hrdinka filmu Nica (Fiona Dourif) je dcera herce Brada Dourifa, který dabuje právě Chuckyho. Líbilo se mi jak dali do filmu zase Brada Dourifa i když tam je v málo scénách, tak ty dialogy hraje dobře a je to fakt psychouš, jsou tam s ním nějaký flashbacky a scéna z prvního dílu jak se před smrtí v obchoďáku převtělí do panenky Chucky. V tomhle dílu fakt slušný gore a na konci překvápko kdy se tam objeví zase sexy Jennifer Tilly jako Tiffany. No a potom co dalšího mě tam překvapilo byl úplný konec, po závěrečných titulcích se tam objeví ještě poslední scéna s dospělým Andym Barclaym, kterého hraje zase Alex Vincent z prvních dílů. Ještě tady musim pochválit hudbu, ta je vážně skvělá, moc se líbila. Jsem rád že se po tolika letech k týhle sérii zase Don Mancini vrátil. Pecka díl a zároveň zatim nejdelší z celý série. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Tento film jako jediný ze série poukázal na minulost Charlese Lee Raye (Brad Dourif). (Lajty)
  • Nůž, který Charles Lee Ray (Brad Dourif) používá během záběru do minulosti, je stejný, jaký používá v průběhu prvního dílu série. (Lajty)

Reklama

Reklama