Reklama

Reklama

Nashville

(seriál)
  • Austrálie Nashville
Trailer
Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2012–2018), 88 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Callie Khouri

Hrají:

Connie Britton, Hayden Panettiere, Eric Close, Charles Esten, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Kourtney Hansen, Robert Wisdom, Powers Boothe, Judith Hoag (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(124)

Recenze uživatele kleopatra k tomuto seriálu (7)

Nashville (2012) 

Hudební seriálek, který se nevzdává a táhne se tak dlouho, dokud si ho neoblíbíte nebo si někde po cestě do finále neprostřelíte mozek při tisícím pohledu na uplakanou tvář. Přitáhne jméno Callie Khouri, autorky scénáře filmu Thelma a Louise a člověk to tam pořád tak jako obsesivně hledá, jenže marně. Písničky jsou kupodivu docela snesitelné a chytlavé. ()

Season 1 (2012) (S01) 

Je jedno, jaký banální podnět způsobil, že jsem se na tohle začala dívat, ale pravda je, že mě to tak jako příjemně obestřelo jednak hudbou, která - ač nejsem fanatik do country - se hodně příjemně poslouchá, a taky potřebou si dát nějakou limonádu čiliže telenovelu. Běží to dle osvědčeného mustru, kdy v jedné branži je láska, kolegialita ale taky nenávist, konkurence a lidi se tu hodně milujou, hodně střídaj hudební tělesa a tělesná tělesa a taky na sebe hodně a bezdůvodně křičej. Tenze musí být. ()

Season 2 (2013) (S02) 

2. serie Nashville pokračuje v nastaveném modu, jen je víc křiku, hysterie, rozchodů a nějak mi to přijde v rychlejším sledu, asi aby se divák nenudil, ale díky tomu, když přijdete o dva díly, je kytarista opět v té samé kapele, odkud před tím za dramatických okolností vyletěl. Prostě umělý adrenalin se slušnou hudbou na uzívané odpoledne ke kafi a buchtě. Když chvíli klimbnete, vůbec nic se neděje. ()

Season 3 (2014) (S03) 

Zásadní, i když ne tak podstatná změna je, že Kličková je těhotná určitě v civilu, tudíž její hysterce musí být přízpůsoben balón na tělo. Její charakter se v tu chvíli změní z potvory na citlivku a to ale jen do té doby, než se jí vrátí ubrečený přítel, který se s ní rozešel, že se s někým líbala a "nic to neznamenalo". V serii se v pár dílech objeví Christina Aguilera a její nos vypadá ještě větší než normálně, ale zpívá senzačně. Budu koukat dál, protože potřebuju něco nenáročného k rotopedu a taky je fajn pohled na Connie Britton. ()

Season 4 (2015) (S04) 

Zdá se, že po trojce malinké zlepšení, ale je možné i to, že už jsem lapená a nemám soudnost, stejně jako pravidelně ubrečení hrdinové, ne fakt, v některém díle se prakticky jenom brečí, taky hudba nějak ztrácí dech, pořád tam sice něco hraje, ale s country to už má pramálo společného. V prvním díle na pár minut sympatická účast Stevena Tylera v duetu s Kličkovou a v předposledním se mihne ctihodný Elton John. Celou sérií se line takový jakoby homo nádech a Nashville na to není připravený! :) ()

Season 5 (2016) (S05) 

Asi nejproměnlivější série z celého Nashvillu, kvalitou i spoustou zásadních zvratů včetně odchodu jedné z hlavních postav, bez které to přece nemůže pokračovat, ale ono v klidu jo. Kličková se trochu sklouzne směrem ke gosplu, ale vzpamatuje se ve chvíli, kdy chytne žárlivou na jednu gosplařku, která mimochodem zpívá zatim nejlíp ze všech hlasů, co se tu kdy ozvaly. Ke konci už jedem ve staré dobré šabloně a zase se hodně pláče a objímá, znáte to, nicméně už to snad i musim mít. ()

Season 6 (2018) (S06) 

Tady už se neví, kudy kam a Kličková s vymytym mozkem nevystačí na celou sérii, takže se to tentokrát odpíská 16. dílem, zřejmě už šla dolu sledovanost neb asi moc diváků nevydrží koukat dokola na ty samé zápletky = přeběhy od partnera k partnerovi nebo od lejblu k lejblu. Ve finále se na pódiu sejdou všichni účinkující a jedno oko nezůstane suché. ()

Reklama

Reklama