Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (361)

emma53 

všechny recenze uživatele

Čilý to chlapec. 533 dětí je docela úroda, ale co teď, když ho všichni chtějí poznat? Já být Davidem, tak udělám asi to samé, už jenom z důvodů, že já jsem hrozná zvědavka. Milý, ale i chvílemi smutný film. David měl srdce dobráka i přes ty jeho průšvihy. A Vince málokdy zklame, takže z mé strany je spokojenost namístě. Ruleta 2018 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Komedie? To bych ani neřekl. Ano, Vince Vaughn je komediální herec, ale tohle bylo jednoznačně drama s pár úsměvnými momenty. Nemůžeme ale hned film označovat za komedii. Delivery man je zejména v českém znění dobře koukatelný snímek, který celkem zabaví. Bohužel některých dlouhých nudných pasáží, pak film ztrácel na tempu a zábavnosti. 69% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Závěr na mě působil už coby uslzený kousek, který dle přání amerického publika sklouzává k chlácholivému usmiřování všech se všemi, ale snést se to dá. Není to čistokrevná zábava, ale spíš úsměvná látka, která hraje i na vážnější notu. Respektive se o to pokouší. Záleží totiž na tom, zda přistoupíte na fakt, že hlavní hrdina kdysi daroval stovky dávek spermatu, z nichž se tak nějak udělalo 533 dětí. Vince Vaughn hraje pořád toho napůl losera, který prohodí pár rodinných mouder, má dluhy, zvláštní vztahy s rodinou, je nespolehlivý a ještě se do toho objeví teenageři, kteří chtějí znát identitu svého otce. A on se pochopitelně „polepší“. Vaughn je sympatický tahoun, takže i díky němu tvůrcům odpustíte osekané vedlejší linie, které tak nějak nikam nesměřují. Je to předvídatelné hadr, ale má to šanci, že u titulků nebudete hlasitě nadávat. Slabší čtyři hvězdy. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Prosím vás, takýto snímok sa predsa v žiadnom prípade nedá hodnotiť ani z umeleckého a ani intelektuálneho hľadiska. Je to Holywood a je tak trochu aj citovo vydierajúci a možno nejaké to promile v mojom obehu v momentálnej chvíli ovplyvňuje moje hodnotenie, ale proste mu napálim tie 4*. Stranou všetky klišé, myslím si , že mať tak obrovskú rodinu a byť obklopený ľuďmi z ktorých, keby len tretine na vás záležalo, by bolo niečo nádherné.. Verte tomu ak vám to píše jedináčik :) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Áno, je to film s Vaughnom kde sa všetci zmierujú a objímajú, ale má to super scenár a ten občas zachráni aj hodne patetické scénky. Navyše Vaughnovi sekundujú (čítaj prehrávajú ho, resp. zatieňujú) dvaja skvelí seriáloví herci, Cobie Smulders a Chris Pratt, pričom minimálne ten druhý, ma raz priviedol až k slzám. 70%, všetky moje sympatie ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)
  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)

Reklama

Reklama