Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (361)

Figu 

všechny recenze uživatele

Už jen ta myšlenka, že si člověk sám podlahní a za kvalitně odvedenou práci, kterou si sebou pyšně nese v nádobce na chcanky, utrží pěknej tučnej balík, je geniální. Ovšem nesmíte být dárcem moc častým, nemusí se to totiž vyplatit. David se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Svůj termix nosil do spérkabanky minimálně třikrát denně a hle, měl ho tak neobyčejný, že se prostě rozdávalo furt a pořád dokola. Jenže oni děti po čase budou chtít vědět kdo je jejich taťulda... Opět Vincova originální zábavní jízda! 75% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Konečne sa V.Vaughn chytil,lebo poslednej dobe točil len somariny.Ale tato rola mu velmi pristala a dobre sa naho pozeralo.On má aj zábavnejšie komédie ale táto disponuje veľmi dobrým neopozeraným príbehom.Emócie fungujú na plné obrátky a je to bez trápnejšej scénky a to mi vyhovovalo.Film plynul svižne a ani neviem ako ubehlo 103min.naozaj som sa bavil.Jedine čo mi vadilo predvídateľnost hlavnej postavy,všetko dostal na zlatom podnose.Dlžil vačší obnos peňazí,otec mu ich dal,pohádal sa s priateľkou ale v rýchlom čase sa uzmierili,bez konfliktov a tie decká stáli pri nom aj keď sa zachoval ako kretén,lebo celú dobu im klamal,to tam bolo troška nedomyslené. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Od tohto námetu som očakávam oveľa lepšiu komédiu, keďže potenciál na to bol úplne jednoznačne. Namiesto toho som sa dočkal tak trochu príliš idealistického príbehu, kde išlo všetko až príliš jasne a jednoducho, ako keby vo svete neexistoval žiadny hnev, ale len neobmedzené odpustenie a úcta. Mohli do toho primiešať aj kus reálnosti, takto to bolo naozaj takmer ako rozprávka. Vince Vaughn zahral skvelo, rovnako aj Chris Pratt. Ale celkový dojem z tohto celého je naozaj na úrovni bežnej americkej komédie, ktorá sa miestami potápala do sfér trápnosti. Čakal som určite viacej... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na filmu není nic špatného, ale ani dobrého. Vzhledem k nápaditému námětu je to však celé nezajímavé od A do Z - k žádné postavě si divák nevytvoří vztah a snímek v žádném ohledu nepřekvapí. Další z těch filmů, který měl být buď vtipnou komedií nebo vážnějším dramatem. Takhle to není ani jedno a je to vážně škoda... Průměr a jasné 2,5*. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Film, který nekypí originalitou, ale jeho síla je v tom, že ve vodách, ve kterých se pohybuje, umí kormidlovat zatraceně dobře. Vince Vaughn hraje nezodpovědného týpka, který hledá zodpovědnost. Osud v podobě jeho spermatu mu nadělil přes 500 potomků (konkrétně 533 ale kdo by to od více jak tří počítal, že) a něco kolem 140 se jich rozhodlo svého otce najít. Vince Vaughn jako David Wozniak se rozhodl postupně po tají své děti poznat. A díky tomu nachází cestu jak být lepším člověkem. Zní vám to jako z nějakého růžového románu Daniel Steelové? Tak to byl úmysl. Nicméně tento film není jako příběhy Daniel Steelové. Je to fungující komedie, kde hlavní postava opravdu dokáže zaujmout a místy s ní budete prožívat její trable, ale i se od srdce smát. Tohle se prostě povedlo a já dávám palec nahoru. 75% Zajímavý komentář: Gaia.M. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)
  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)

Reklama

Reklama