Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

pend 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil některé komentáře o nikdy neviděném řidiči, když v několika scénách byl vidět. Chci víc Leele Sobieski, dostala trestuhodně málo prostoru. Bratři se zejména v první polovině chovali jako dva debilové, takže jsem jim to docela přál. Několik stereotypních předsudků o řidičích náklaďáků - nižší inteligence, ženy mají držet hubu apod. Srovnánat toto s Duelem, hm, možná pro náctileté. Zahn je opravdu komický typ, do thrilleru se nehodí. Dabing šílený, zejména u Walkera. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Solidní thrill ve stylu Duelu, Hitchera a Telefonní budky. A to je vlastně všechno, co potřebujete vědět. Trailer obsahuje spoilery, tak bacha, do tohohle je lepší jít naslepo. Má to dost zvratů, ostré finále, pointu, sympatické obsazení a slušné tempo. S tímhle o sobotním večeru nemůžete udělat chybu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Jízda do pekel“ z mého pohledu nepřináší nic závratně zajímavého. Je to téma, které už bylo do roku 2001 docela dobře vytěženo, ať už snímkem „Duel“, nebo obdobně laděným a také velmi povedeným filmem „Stopař“. „Jízda do pekel“ má sice svůj drive a Leelee Sobieski rozhodně vždy zaujme, ale ani tak to není něco, co by měl drželo v napětí. ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Na to, že je v popisu Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller, tak první polovinu filmu jsem se náramně bavil, hlavně když Paul Walker mluvil do vysílačky, a vypadalo to spíš na komedii. Ale druhá polovina nezklamala a napínala mi nervy až k prasknutí. Ve své podstatě jde o normální road movie s hororovým podtextem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov v ktorom nejaký magor v kamióne terorizuje úbohé obete. Prvá polovica je najlepšia. Nie tak napínavá a štýlová ako napríklad prvá polovica filmu Jeepers Creepers, ale stále je to vysoký nadpriemer. Ústredná dvojka je tak akurát sympatická a tajomný záporák ma diabolský hlas. V druhej polovici film ale zvoľní, aby sa k chlapcom pripojila aj nejaká baba a záporák začne osnovať diabolský prekombinovaný plán, aby sa pomstil. Jednak ma tá hra typu Simon prikazuje nejak extra nebavila a zároveň neznášam, keď nejaký úchyl robí kruté veci a hrá sa na ublíženého. Ponížili ste ma bú a tak vymyslím milión spôsobov ako vás v poslednej chvíli nezabijem. Aspoň že technická stránka je cool a dočkáme sa jak pár karambolov, tak aj solídneho napätia. No a záver je taký nepadnúci jak keby si tvorcovia hodili kockou ktorý zo štyroch natočených použijú. Ja by som zvolil nejaký temnejší v ktorom by to niekto z hlavných postáv odskákal. Ale ako celok je to cool thrillerové béčko. 6/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)
  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)

Reklama

Reklama