Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

NICOX 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednička byla něco novýho, jinýho... a Dvojka se po jejím úspěchu jen svezla a výsledek je těžkej podprůměr. Dokonce sem (bohužel) na tom byla před x lety v kině a abych vám pravdu řekla, tak si ten děj skoro nepamatuju, jediný co zůstalo je pocit velkýho zklamání. /// Dnes sem to viděla v TV a snižuju o hvězdu. 30 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tohto priemerného béčkového hororu je fakt, že ide o dvojku slávnej jednotky, navyše prišla do kín rok po fenomenálnom úspechu niečoho, čo sa zopakovať nedá. Z dnešného hľadiska, teda ak ste film ešte nevideli a pozriete si ho dnes, už nemôže film sklamať ako nepodarené pokračovanie, pretože obdobie hajpu je fuč, ale iba tým, že takýchto hororíkov už je na svete oveľa viac ako pred dvoma desaťročiami. Samostatne za tri, ale keďže sa nedá nehodnotiť film aj ako pokračovanie, tak bude hodnotenie podpriemerné. Rozuzlenie ma nesklamalo, len sme sa nedozvedeli všetko, čo sme sa dozvedieť mali. ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Z jednoho z nejoriginálnějších nápadů 90. let se stal jeden z největších propádků jakých jsem se u pokračování dočkal. Oproti prvnímu dílu je tohle něco naprosto připitomělého. A to neberu v potaz naprosto odlišné zpracovnání snímku, už jen samotný příběh mě absolutně neoslovil a nedostal mě ani svou atmosférou. S ohledem na to jakým filmům dávám odpad a k úctě k prvnímu dílu dávám hvězdičku. Ale jedno vím urcitě, tohle už rozhodně nechci nikdy ani vidět..... ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

BLBCI STE !! pozitivní věc je, že se to pokouší podat jako nějaké davové šílenství z očí lidí ze vnitř kruhu, které je pak konfrontované kamerovým záznamem vně kruhu.. v tomto ohledu to jakš takš funguje a nevidím problém v tom, že se to přisálo na úspěchu jedničky.. opravdu nechápu ty z vás(a že tu takových idiotů je plno), kteří jste naštvaní protože jste očekávali "něco" jako originál Záhady Blair Witch a jeho bububu pokračování ...................jinak to má samozřejmě v některých věcech rezervy a chyby/blbosti..ale v zajímavostech sem se dočetl, že to původně měla být částečně komedie tedy spíš satira a tohle si myslím, že by pro ni byl výborný podklad bohužel to nevyšlo při změně produkční.. škoda ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mi líbilo, jak v samotném závěru jeden z hlavních hrdinů dokonale definoval tento snímek slovy "Tohle je blbost!". K tomu není moc co dalšího dodávat. Lépe bych to neřekl. Nijak závratně se mi nezamlouval ani díl první. Tohle bylo snad ještě o stupínek horší. Přesto bude moje hodnocení stejné. Na celém snímku mě nejvíce neiritoval ani tak totálně debilní příběh, nýbrž spíše herečka Kim Director, respektive postava, kterou měla ztvárňovat a především poté její neuvěřitelně odporný vzhled ve stylu Gothic, jestli ten nesmysl pojmenovávám správně. A vůbec, sympatie ode mne nesklidí žádný ze zúčastněných herců. Tohle byl nefalšovaný amaterismus. Něco takového bych si osobně netroufl prezentovat ani jako studentský film. Je to opravdu zpraseno v každém ohledu. Na film jsem koukal, jakožto na předskokana k Blair Witch numero tres, která nás v roce 2017 bude údajně čekat. Už se na ni netěším. Ošklivá hvězda! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Když v obchodě opravář lednice řekne Kim (Kim Director) větu: „Už jsem skončil,“ pozorný divák si vzpomene, že z vyprávění předchozího dílu Záhada Blair Witch (1999) měl stejnou větu pronést masový vrah Rustin Parr (Frank Pastor), když se šel doznat do města po poslední vraždě. Není náhoda, že o chvíli později se Kim na zpáteční cestě zjeví právě těch sedm zavražděných dětí. (Nick321)
  • Na soundtracku k filmu je zastoupena i česká kapela Sunshine s písní Streamlined. (aseedi)
  • Jméno čarodějnice Elly Kedward nebo masového vraha Rustin Parr jsou téměř přesmyčky jmen Edward Kelly (anglický alchymista) a Rasputin (ruský mystik). (Nick321)

Reklama

Reklama