Reklama

Reklama

Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (172)

Wally 

všechny recenze uživatele

Po sté zfilmované totéž...napravení notorického zhýralce... ale nějak mi to nevadilo. Bonusem je opravdu skvělý soundtrack a Al Pacino. Bohužel u něj začínám mít v poslední době podobný problém jako s J. Deppem...teatrální gesta, mumlání, skelný pohled, přehrávání...jako by byl pořád pod parou... Škoda... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ROZHODL JSEM SE, ŽE UDĚLÁM V ŽIVOTĚ PÁR ZMĚN. NĚKTERÉ Z NICH TĚ MOŽNÁ ŠOKUJÍ…“ /// Udělat změny a bejt zase opravdovej. Nápad, kterej nenapadá jen vyhaslý rockový hvězdy, ale může se to stát i Tobě. Mít frňák čistej, bez kokainu, v posteli ženskou přiměřenýho věku a hlavu bez sebevražednejch myšlenek. (Nebo chceš právě tohle? Tak to je jiná pohádka…) Al Pacino a jeho cesta k normálnosti. Fajn je i zbytek obsazení, navíc ta malá holčička… Úsměvný drama o snaze získat na starý kolena přízeň syna, často a hezky střídá nálady a není ani tak o rockový hvězdě, ale o životě. Nechybí Lennonova muzika a jako bonus zapěje i Al Pacino. Film, kterej oceníte s věkem. Já se už dostal na 4*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle (skoro) skutečnejch událostí. 2.) Nejradši mám tuhle: „Slepě kráčím po cestě a marně hledám cíl…“. Thx za titule „DoubleJo“ a „Jitoz“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká dobrá oddychovka, ktorá v podstate ničím výrazne nevyniká, ale zas ani nezaostáva. Al Pacino v roli nestarnúcej hviezdy Dannyho Collinsa ma naozaj bavil a bol naozaj tým najsilnejším článkom celého tohto filmu. K pointe, ktorú skrýval Lennonov list, to bola dosť dlhá cesta, miestami až zbytočne zamotaná v zbytočných odbočkách. Ale inak fajn, určite som sa nenudil. Na záver treba pochváliť príjemný soundtrack, ktorý znel počas tohto príbehu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Al Pacino poprvé jako štědrý hodný dědeček, který opustí svou hvězdnou pěveckou kariéru (plnou drog a alkoholu) a nevěrnou, mladičkou milenku, aby navštívil svého "ztraceného" syna a jeho rodinu. Příjemná podívaná, která hlavně díky Alovi, dokáže zahřát u srdce. Jen zde není nic co by si divák zapamatoval. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Pacino je Pacino... o tom ziadna... ale toto tu som uz videl tolko krat, ze sa mi z toho zveda kufr. To zas a znova potvrdzuje moju teoriu o 5 kostrach scenara, ktore koluju v Holom Ude ako kocik medzi pedofilmi. Cize zly sa stane dobrym a ide odcinit co posral za posledne roky...pomaly si vybuduje nejaku tu cesticku, ktoru samozrejme dojebe...ale aj tak mu vsetci odpustia a zivot ide dalej. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Skutočný list Stevovi Tilstonovi bol podpísaný „John + Yoko“, zatiaľ čo list vo filme ukazuje podpis len „John“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama