Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

golfista 

všechny recenze uživatele

Na půl cestě ke **** při sčítání kladů a těsně u *** při odečítání záporů.... Tak především to není "pravá" romantická komedie. Je to jenom komedie, protože romantická vzbudí nějakou odezvu emocí v srdci a ne jenom polechtá bránici. Jinak stylově a vizuálně výborné, Ewan jako vždy skvělý a Renée přiměřeně sladká. Dámy (zvlášť ty v USA) si asi hvězdičku přidají. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tvůj gauč na mě skočil jako nějaké zvíře." Kdybych se já vydával za astronauta Zipa Martina, kterej miluje lisovaný stejky a brambory v tabletách, tak by mi žádná kráska neváhala říct: NE. Až tak jsem přesvědčivej. Proto jsem pilně studoval metody alfasamce Catchera a sledoval, jak se blbne hlavinka něžnýmu pohlaví. Bavilo mě to, ale nepomohlo mi to. Neumím totiž být pohádkářem, takže jsem nikdy žádnou dámu neulovil a vždycky jsem se musel nechat ulovit. Jak ponižující. Ale dost nářků, protože tohle je velice slušně vybarvená retro zábava, kterou ocení zejména ti, kteří dokážou sypat z rukávu hlášky z poválečnejch romanťáren. Já jsem jich viděl hodně, takže jsem nejednu parodovanou oběť poznal a nadšeně jsem přitom skandoval hesla o rovnosti pohlaví. Tedy dvou pohlaví, který považuju za zcela dostačující. Ať se na mě klidně zlobí nebinární cosi s polyamorfním vztahem. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jako pocta stříbrnému plátnu to bylo skvělé. Ewan se umí dostat skutečně do jakékoliv role a nic pro něj není nemožné. Ale Renée mi vadila. Přišla mi až moc kýčovitá. Jinak to byla senzační oddechová záležitost. Taky jsem si v průběhu několikrát řekla "KAŠLU NA LÁSKU" a přitom je to jediné, co chci :D. Ještě mě mrzí ten konec.. ten byl sladkej, jak nepříjemný bonbon, který toužím vyplivnout. Škoda. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na prvý krát tak zhruba za tri, takže som rád, že som dal tomuto hyper štylizovanému príjemnému filmu ešte jednu šancu. Množstvo pekných detailov, vyplývajúcich zo sadadenia príbehu do 60tych rokov a jedna z najlepšie zostavených ústredných dvojíc v histórii romantických komédií. Aspoň v súčasnej klišé romantickej kinematografii sú v mojom rebríčku Ewan s Reneé veľmi vysoko. A možno sa jedná aj o ich najlepšie úlohy. Venoval som im svoj komentár číslo 2000. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dokonalé retro od úvodního titulku, přehnaná stylizace, muzikálová choreografie, obrazové i slovní sexuální narážky, prostě perfektní zábava. Klišé nejsou použita kvůli scenáristické bezradnosti, ale jsou přehnána a shazována. Pokud je Renée Zellweger skvělá, tak Ewan McGregor je naprosto úžasný. Hodně pozitivní překvapení. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)
  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)
  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama