Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film z doby, kedy slovo buzík bolo ešte považované za vtipné a mohlo sa normálne povedať bez toho, aby vás okoloidúci bradatý pán ubil kabelkou. Ale film je aj malým sci-fi. Renée s dlhým aj krátkym e je považovaná za krásavicu? Ako samozrejme, dnes po plastike sa už na seba nepodobá, podobá sa skôr na figuríny pri skúšobných kabinkách, ale ani predtým to teda žiadna parádnica nebola, maximálne tak ploštica. Inak pohodová romantická komédia bez chémie v tu vytvorenom páre. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie má jistojistě šmrnc. Je barevná, možná mi sem tam připadala i jako parodie. Reneé mi sice není sympatická (a v této roli také ne), ale třeba Evan to vynahradí. Ale když pominu herce, film má skvělý nápad, úžasně se strefuje do otázek feminismu a problémů mezi muži a ženami, jeho rozuzlení je snad ještě lepší, takže nevidím důvod, proč tady té ztřeštěné komedii nedát tři hvězdy. ()

Reklama

uterox 

všechny recenze uživatele

Celosvětově to vydělalo: $39,468,111. Určitě pohodová romantická komedie u televize na večer. Větší zázraky bych však od toho neočekával. Zellweger se dle mého názoru na roli moc nehodí. Chtělo to někoho "víc" sexy. Obsazení hlavní mužské role bylo přesvědčivější. Celkově působí postavy "divně" a v tom je nejslabší stránka filmu. Člověk se s nimi tolik neztotožní a díky tomu ten příběh tolik neprožívá a nehltá to tolik. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tvůj gauč na mě skočil jako nějaké zvíře." Kdybych se já vydával za astronauta Zipa Martina, kterej miluje lisovaný stejky a brambory v tabletách, tak by mi žádná kráska neváhala říct: NE. Až tak jsem přesvědčivej. Proto jsem pilně studoval metody alfasamce Catchera a sledoval, jak se blbne hlavinka něžnýmu pohlaví. Bavilo mě to, ale nepomohlo mi to. Neumím totiž být pohádkářem, takže jsem nikdy žádnou dámu neulovil a vždycky jsem se musel nechat ulovit. Jak ponižující. Ale dost nářků, protože tohle je velice slušně vybarvená retro zábava, kterou ocení zejména ti, kteří dokážou sypat z rukávu hlášky z poválečnejch romanťáren. Já jsem jich viděl hodně, takže jsem nejednu parodovanou oběť poznal a nadšeně jsem přitom skandoval hesla o rovnosti pohlaví. Tedy dvou pohlaví, který považuju za zcela dostačující. Ať se na mě klidně zlobí nebinární cosi s polyamorfním vztahem. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedená romantická komedie, která se od těch jiných "běžných" romancí výrazně liší. Už jen tím, že se představitelé snaží držet city pod bodem nula a tím, že je zasazená do minulosti. McGregor i Zellweger zde měli opravdu hezké role, které se jim samozřejmě povedly. Stejně tak vedlejší role byly opravdu vydařené. Jen to občas postrádalo akčnost a zábavu a když na mě Barbara vychrlila, celou pravdu, byla jsem docela zmatená, ale naštěstí ne tolik, že bych to nepochopila. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • René Zellweger a Ewan McGregor se později společně objevili také ve filmu Miss Potter (2006). (skinny)
  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)
  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno