Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

T2 

všechny recenze uživatele

Pohľad na 60.roky od účesov cez kulisy až nábytok a iné drobnosti je prepracovaní, len škoda že sa scenár moc opičil po hite ako Moulin Rouge, nie že by táto retro komédia mala prvky muzikálu to veru nie ale dialógy a dĺžke "pohlavia", výzor Ewana McGregora a pisálske schopnosti, ... viac než dosť napovedajú kde bolo hlavná inšpirácia, Renée Zellweger je občas príjemná na pohľad ale to je asi všetko, pokiaľ Ewan McGregor hrá excelentne a úloha zvodcu mu sadne ako uliata, celý film proste stojí na jeho výkone, ostatné úlohy sú len priemerné a nijak moc výrazné čo je škoda, ináč to mohla byť nadštandardná podívaná ako tohto roční (2007) muzikáloví Hairsprey. A ako malí bonus nám Ewan s Renée aj zaspievajú ale až pri záverečných titulkoch a hádajte kto koho jednoznačne prespieva. ║Rozpočet $-miliónovTržby USA $20,305,251Tržby Celosvetovo $39,468,111║ nuž po komerčnej stránke žiadna sláva ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Hlavní nápad excelentní a dost scén opravdu výborných a zábavných. Vše je však zabaleno až do muzikálovitě fraškovitého hávu, který jsem dost dlouho snášel a bral ho jako jednu velkou parodii na romantické srágorky. Bohužel tohle všechno film ve své poslední půlhodině popře, kdy skončí přesně v duchu oněch romantických komedií, ze kterých so původně utahoval. Tímto krokem moje pachuť k oné muzikálovité fraškovitosti opět vystoupla a vrhla stín i na první půlku, která mě víceméně hodně bavila. Takže já říkám zatracená škoda - z tématu šla vytěžit krásná absurdní, místy třeba i mírně načernalá komedie, ale tvůrci nejspíš dostali strach, aby se jim film zaplatil.... ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Skvělá retro komedie, plná vtipných dialogů s komickými prvky. Mnohé komedie by si s tohoto filmu měly vzít příklad, jak se dá vytvořit kvalitní a zábavný film, jen bych nemusel mít v každé větě "kašlu na lásku" .. Film si každopádně získal mou pozornost debilním a slizkým úsměvem Ewana McGregora a jeho strašnými černými podkolenkami a také samozřejmě plnou pusou čokolády Renée Zellweger a jejím závěrečným monologem, který bych si nikdy nezapamatoval. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem podruhé a pořád jako chlap můžu říct, že se to dá. Pastelové barvy, spousta přehrávání, ale také příjemný humor, herci a skvělá stylizace. Všechno to do sebe zapadá. Jen si nejsem jistý, zda je to určeno opravdu pro slečny. Mé se to nijak zvlášť nelíbilo. Pro ně je to asi moc hravé a vypiplané. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na prvý krát tak zhruba za tri, takže som rád, že som dal tomuto hyper štylizovanému príjemnému filmu ešte jednu šancu. Množstvo pekných detailov, vyplývajúcich zo sadadenia príbehu do 60tych rokov a jedna z najlepšie zostavených ústredných dvojíc v histórii romantických komédií. Aspoň v súčasnej klišé romantickej kinematografii sú v mojom rebríčku Ewan s Reneé veľmi vysoko. A možno sa jedná aj o ich najlepšie úlohy. Venoval som im svoj komentár číslo 2000. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)
  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)
  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama