Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Na začátku nekrofil, co píchá mrtvolu, pak si to rozdá na párty s obyčejnou holkou a ta se prakticky začne za živa rozpadat. Bylo to dostatečně nechutné a hnusné, aby to bylo právém označené za horor a jsem velice ráda, že zombie se s ní stal až na závěr, protože jinak by mě to ani s poloviny tak nebavilo. Viděno v rámci Výzva 2015 od PetrPan ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení...i když ono v rámci žánru asi není radno používat zrovna takovéto přirovnání, každopádně mi byla naservírována zcela netradiční porce hororu v podobě přeměňující se (původně) krásky v hlavní roli. Tady je vidět, že i bez použití speciálních efektů a desítek amputovaných končetin může husí kůže vznikat i zcela za jiných podmínek, sem tam mě fakt mrazilo..................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Mladá lesba sa nakazí pohlavnou chorobou a začne sa pomaly rozpadávať. A to nielen fyzický ale aj psychicky. Zhruba prvá polovica filmu je správne nechutná a je to poctivý splatter horor jak sa patrí. V druhej polovici (ako to už tak vo väčšine nových hororov býva) však tempo filmu začne upadávať, pôvodná hustá atmosféra sa stratí a z filmu sa nakoniec stane tuctová vyvražďovačka so zombie pointou. Film zrážajú k podpriemeru aj nesympatické postavy ako napríklad vymletá matka hlavnej hrdinky, ktorá si myslí, že jej dcéra fetuje, pritom je očividné, že jej problémy sú ďaleko horšieho rázu. Z postáv je tu ale vyložene nechutná postava priateľky hlavnej hrdinky, ktorá vo filme otvorene vyhlasuje že nenávidí mužov. No aspoň že počas filmu dostane čo proto. K filmu sa dá dodať snad už len, že potenciálnemu divákovi vezme nielen chuť do jedla, ale aj chuť na sex (scénka s červíkmi). Jedno je isté: druhý raz už to vidieť nechcem. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek se mi zabral pod kůži neskutečně. Je to něco, co by měl vidět snad každej, varování proti nechráněnýmu sexu. Naprostá fyzická deformace krásný mladý holčiny a jak je to den ode dne stupňovaný, horší a horší. V jednu chvíli to dokonce bylo až nechutný, kam až zacházeli, ale joo, vymyšlený je to působivě. I ten příběh tam fungoval, jediná škoda byla, že neřekli, co to bylo za frajera, jestli ňákej přenašeč. A konec, kdy se dozvíme, jak vzniká zombie apokalypsa, no zanechalo to na mě takový následky, že sem pořádně nemoh ani usnout, jaký sem měl depky. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Samantha si užívá život plnými doušky. Sexem se svojí přítelkyní i alkoholovými večírky. A právě na jedné takové akci se opije více než je zdrávo, a stráví pár horkých chvilek s neznámým cizincem (chlapem). Druhý den ji sice není nejlíp, ale to přičítá kocovině. Jenže problémy nejenže neustávají, ale začínají se prohlubovat, a Samantha je přesvědčena, že chytla nějakou pohlavní nemoc. Ale skutečnost je mnohem horší ... Až do posledních asi 15 minut mně film docela bavil. Fyzické chátrání hlavní hrdinky je ztvárněno moc hezky, a sem tam jsem měl potíže udržet žaludek na místě (to byl ale záměr filmařů). Poslední čtvrthodinka ale film přenesla do úplně jiného světla a přiznám se, to mi moc nesedělo. Hlavní herečka mi přišla docela sympatická, a chudák holka si při natáčení asi docela užila :). V komentářích zde několikrát zmiňovaný Thanatomorphose jsem ale zatím neviděl, takže možná hodnotím lépe, než si tento film zasloužil... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama