Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová (což by ani nevadilo) nudná (to už docela vadí) sračka (a to vadí hodně). Nic moc masky, nic moc děj, nic moc herci, nic moc nechutny, nic moc dialogy, nic moc promyšleny, nic moc gore efekty, stupidní postavy. Posrat záchodovy prkynko a tiše zmizet by byl lepší plán, než se koukat na tenhle film... A jinak americká národní fóbie před nechráněným pohlavním stykem se šíří a šíří, co? ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem slibně. Nejdříve to bylo takové "zajímavé" a hlavně vás dál zajímá co se bude dít s hlavní postavou. To asi měl být účel a taky se to splnilo. Jenže pak se to začalo tak trošku zhoršovat až se to na konci vážně zvrtlo. Ano, tím koncem myslím poslední minutu. Debilněji ten konec snad ani vymyslet nemohli! Myslím že kdyby film skončil jen o minutu dřív tak bych dal o hvězdičku víc. Konec mě zklamal z toho důvodu, že celý film se vyvíjí zajímavě a zajímá vás co se stane dál. Jaký konec čeká hlavní postavu atd. Jenže oni z ní nakonec udělají pitomou...! No, shlédněte film a asi mě pochopíte i když jste dali vyšší hodnocení než já. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Samantha si užívá život plnými doušky. Sexem se svojí přítelkyní i alkoholovými večírky. A právě na jedné takové akci se opije více než je zdrávo, a stráví pár horkých chvilek s neznámým cizincem (chlapem). Druhý den ji sice není nejlíp, ale to přičítá kocovině. Jenže problémy nejenže neustávají, ale začínají se prohlubovat, a Samantha je přesvědčena, že chytla nějakou pohlavní nemoc. Ale skutečnost je mnohem horší ... Až do posledních asi 15 minut mně film docela bavil. Fyzické chátrání hlavní hrdinky je ztvárněno moc hezky, a sem tam jsem měl potíže udržet žaludek na místě (to byl ale záměr filmařů). Poslední čtvrthodinka ale film přenesla do úplně jiného světla a přiznám se, to mi moc nesedělo. Hlavní herečka mi přišla docela sympatická, a chudák holka si při natáčení asi docela užila :). V komentářích zde několikrát zmiňovaný Thanatomorphose jsem ale zatím neviděl, takže možná hodnotím lépe, než si tento film zasloužil... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zoufalost amerických tvůrců už nezná hranic, to, že se remakují cizý filmy ve velkém mě neudivuje, to, že se remakují jejich staré hororové pecky mě dokonce těší, ale když mladí tvůrci kradou od sebe navzájem a točí po roce úplně stejné filmy, tak to mě už trochu děsí a proč to píšu? Protože jsem minulý týden viděl film Starry eyes, který je naprosto totožný s tímto filmem a tenhle film, je zase úplně totožný s filmem Thanatomorphose a jejich časová posloupnoust je 2012, 2013 a 2014...to bych blil. Starry eyes je sice pouhá vykrádačka Contracted, ale byla mnohem intezivnější, měla mnohem lepší atmosféru a i vraždy a aspoň měla malinkou pointu.Contracted má jedinou dobrou výhodu a to je nádherná hlavní hrdinka.Jinak je film brutální a nelogická nuda, pointa může být asi taková, že když budete nezávazně šukat, během tří dnů se začnete rozkládat a proměnění v zombie zabijete vlastní matku.Když to skončilo, měl jsem pocit, že konec někdo prostě ustřihnul, jako byste se koukali na Pána prstenů a po hodině to někdo vypnul a řekl ''tak, to je celý''. Bylo to hrozně o ničem a to něco málo dobrého nestojí za řeč.Asi mě nejvíc pobavila scéna, kdy chlápek začne šukat svojí vysněnou holku a je tak nadrženej, že si ani nevšimne že už je celkem v rozkladu a až když jí z kundy začnou vylejzat červy tak se probere, jako bych viděl všechny tu ubohý a nagelovaný zoufalce u nás v Široký, co by ošukali každou pseudomodelku i se syflem a nejlépe hned v Široký na poblitym hajzlu.Starry eyes je sice brutální kopie Contracted, ale mnohem povedenější, bohužel oba filmy nemají logiku a nebo nedej bože pointu a můj horor prej neměl pointu....bože, lidi.....35%. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Psycho dráma o lesbickej primadone, ktorá si jedného večera zasúloží s neznámym cudzincom a ostane nakazená vo veľkom štýle. Takže sa postupne psychicky i fyzicky rozpadá, devastuje a samozrejme sa pomaly až do konca tvári, že o nič nejde, aby sa chudák divák náhodou nedočkal niečoho prekvapivého. Mierne pripomínajúc napr. nedávny "Thanatomorphose", mi to prišlo síce o dosť lepšie natočené, ale celkovo to mohlo byť určite aj zaujímavejšie. Na jedno pozretie ok. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama