Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

Faustka 

všechny recenze uživatele

"Hurá, není to církevní!" Návštěvnící 3: Revoluce mi pořádně rozhýbala bránici. Ten mile vulgární humor má své opodstatnění. Pro Francii je tohle období zlomové a taky dost kruté. Gilotina se nezastavila a modrá krev hojně barvila pařížské dláždění. Alespoň, že smrt odsouzenců byla rychlá. Godefroy de Montmirail a jeho věrný sluha Jacquouille se proplétají chodbami času vstříc dalším dobrodružstvím a kouzelník vyčkává. Chci se k nim přidat. Rozhodně! ()

Aberforth 

všechny recenze uživatele

Stále aj po rokoch výborné,je to stále ten starý dobrý humor, tá istá dobrá hudba tie isté vtipné postavy. Máme šancu zasa vidieť špinavý ale smiešny stredovek, vtipne vykreslenú Francúzku revolúciu a aj konečnú scénu, ktorá by sa dala nazvať slovami "z kaluže do blata". Síce ma trocha ma sklamalo že sme opäť dostali len 20. a nie 21. storočie, ale aj to malo niečo do seba. Dúfam, že sa dočkáme ešte aspoň jednej časti, pretože tento film mi pobavil úplne iným spôsobom, ako tie dnešné komédie, ktoré sú nám servírované a sú v podstate len o drogách, chlaste a sexe. Toto je to, čo skutočne človeka pobaví - návšteva barbarov z iného storočia. Reno, Clavier - Ďakujem. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Trestuhodné! Nikoli americký remake, ale toto je ostuda a propadák. Trojka Návštěvníků je jeden velký bizár a promarněná šance. Nezbývá mi nic jiného, než kroutit hlavou a nechápavě se ptát: "Proč?" Proč tam byla skvadra protivných aristokratů, kteří jednak nebyli vtipní, ale ani netáhli děj dál? A proč to vlastně žádný děj vůbec nemělo? Proč tu byly postavy, které sice dostaly hodně prostoru, aby byly úplně zbytečné? Celý film se odehrál jen v několika málo kulisách, kde se jen ječelo, tlachalo a nic! Já doufal, že se dočkáme bláznivé komedie, kde Godfrua se Žakujem zaútočí na Bastilu a budou se snažit dosadit na trůn krále, jak slibovali ze začátku. Ale nestalo se tak, film se absolutně nepochopitelně zasekl v Paříži v jednom domě a tady zůstal. Poslední výlet v čase byl nejenom neoriginální, ale hlavně absolutně nevtipný. A abych se u Návštěvníků zasmál jen 4,5 krát a drtivá většina vtipů sázela jen na opakující se provařený recept: "smrdíš, smrdí, smrdíme", je opravdu velmi trestuhodné. Poiré s Clavierem byli při vymýšlení prostě úplně bezradní a film neměl ani grády, ani humor. Opravdu bych nikdy nevěřil, že přijde film, který bude ještě horší a nudnější než americký remake, za který se Poiré tak styděl.....v případě téhle trojky už by se neměl červenat za ušima jako rak, teď by měl nedostatkem kyslíku zmodrat jako avatar..........prosím, už netočte žádný další díl! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale tohle je prostě jenom interiérová ptákovina, která postrádá humor všech předchozích francouzských dílů. No dobře, nepostrádá ho úplně, jenže těch zábavných scén je zde opravdu málo. Ani české akvizice to moc nezachraňují. Tady se nepovedl scénář, a tak je to ve finále prostě jen nuda se známými postavami. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Noví Návštěvníci jsou trochu delší a ukřičenější, než by měli být, ale jinak se jedná o příjemný kousek, který úspěšně hraje na nostalgickou strunu. Reno a Clavier sice zestárli, ale pořád jim to klape jako před dvaceti lety, přidal se výborný dabing a plusem jsou i české reálie. Je pravda, že narozdíl od předchozích dílů tu nejsou fórky, které by utkvěly v paměti, ale to zábavnosti zase tolik neubližuje. Otevřený závěr slibuje pro případný čtvrtý díl atraktivní prostředí, takže doufám, že se na ně zase nebude čekat takovou dobu. 70% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama