Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (219)

hefoo 

všechny recenze uživatele

Ach. Už len keď začujete na začiatku filmu "Ameno amenosto, dorime dorime" tak jednoducho každý fanúšik Návštevníkov musí dostať orgazmus. Strašne nostalgická záležitosť teda aspoň pre mňa kedže som na Návštevníkov vyrastal. V kine som sa cítil ako v siedmom nebi. Toľko radosti, nostalgie som už dlho v kine nezažil. Veľmi ma potešil (opäť) Jean Reno a Christian Clavier. Táto dvojka proste im stačí, že sú vedľa seba a o zábavu je zaručene postarané. Godfrua Udatný a Žakuj Fripuj Darebák sú späť! Hollywood by si mal zobrať príklad z toho ako má vyzerať komédia a prekvapivo sa to dá bez fekálneho humoru, holých bradaviek a nechutností. Chválim dabing čo sa týka zachovania toho správného slovníka z predchádzajúcich dielov. Okeeeeeeej???!!! AŤ ZHYNU, JESTLI USTOUPÍM! ()

schizmo odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, jak se koncept Návštěvníků mohl stát bezmála kultovním. Nikdy jsem jsem ten film neměl rád a nevěděl jsem, co na něm ostatní vidí, protože nepřinášel nic zábavného a jeho takzvaný humor mi nepřipadal vtipný. Každý další díl byl ještě horší a méně zábavný až byla natočena Revoluce. No to je vám panečku kundárna! Tady došla absurdnost svého vrcholu, hodnocení "odpad" nedávám téměř nikdy, ale tady je to zaslouženě! Mor na vaše francouzský kamery! ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl celkem náladu a chuť na ten Návštěvníkovský humor. Dost scén s Renem a Clavierem jsem vzal za vděk a pobavily mě. Clavier to prostě zabijí a opět je pro mě velkým pozitivem i dabing pana Meduny, v jehož podání je vtipné snad všechno.. Určitě by mi ovšem nevadilo kdyby mělo hlavní duo více prostoru a vedlejší postavy naopak méně. Drtivá většina z nich je absolutně nezajímavá, nudná, jenom blbě žvání a zdržuje. Toho kecaní je prostě nějak moc i na poměry této série. Děj je pochopitelně na vedlejší koleji a často jsem se v něm spíš ztrácel. Nejspíš by prospělo vědět o francouzské revoluci víc než pouhé základy z učebnic, ale tak mi to nepříjde dostatečně nosná doba pro tuto sérii. Když se návštěvnící na posledních pět minut dostanou do období 2.světové války slibuje to velký potenciál a rychlý otevřelý konec naštve. Ano, herci už jsou staří, ale kdyby se to natočilo včas , klidně bych si čtvrté Návštěvníky o náckách dal. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné pokračování, podobně jako byla Cesta do Ameriky. Revoluce se scénáristům vůbec nepovedla. Není tu nic vtipného, co jsme znali z minulých dvou dílů. Vlastně jsem se vůbec nezasmál a největším problémem je neustálé "tlachání" o ničem, které mě po chvilce sledování začlo docela štvát. Nepomohly ani české lokace... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale tohle je prostě jenom interiérová ptákovina, která postrádá humor všech předchozích francouzských dílů. No dobře, nepostrádá ho úplně, jenže těch zábavných scén je zde opravdu málo. Ani české akvizice to moc nezachraňují. Tady se nepovedl scénář, a tak je to ve finále prostě jen nuda se známými postavami. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama