Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (219)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Tohle je zkrátka průser. Návštěvníci jsou moje srdcovka, zasměji se u jedničky i dvojky. Trojka byla sice tupý americký remake, ale některé recyklované vtipy tam i po čase fungovaly. Abych se u Návštěvníků 3 za celý film uchechtnul 3 - 4x je prostě málo. Celá ta rodina aristokratů byla zoufale zbytečná a nikam děj neposouvala. Sami hlavní dva protagonisté mají až překvapivě málo prostoru se předvést. Zklamání je, že tento film měl být natočen tak před deseti lety, kdy ještě většina postav z původních filmů žila. Zoufalé změny ve scénáři jsou patrné a některé vtipy už přestaly fungovat. Dvě hvězdičky dávám jen z nostalgie a za skvělou hudbu (která mimochodem vykrádá Zimmerovu skladbu "Jack Sparrow", ale to je jedno). I přesto doufám, že se Godefroy ještě jednou vrátí a konečně nalezne cestu domů. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

"Hurá, není to církevní!" Návštěvnící 3: Revoluce mi pořádně rozhýbala bránici. Ten mile vulgární humor má své opodstatnění. Pro Francii je tohle období zlomové a taky dost kruté. Gilotina se nezastavila a modrá krev hojně barvila pařížské dláždění. Alespoň, že smrt odsouzenců byla rychlá. Godefroy de Montmirail a jeho věrný sluha Jacquouille se proplétají chodbami času vstříc dalším dobrodružstvím a kouzelník vyčkává. Chci se k nim přidat. Rozhodně! ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slovník a výrazivo. To je vše, co zůstalo ze starých dobrých Návštěvníků. Plácání se v době VFR je zklamáním, příběh postrádá směr, možná pro samotné Francouze je tato doba pikantnější, mohou v tom zažít něco z vlastenčení, co rodák z českých luhů nezná. Nedostává se vtipů, humor se omezil na zápach bratrance Ybéra a jeho sluhy. Český dabing chválíme, až na Bohdana Tůmu, jehož hlasem mluví polovina vedlejších postav. Vtípek s rudým praporem se líbí a může být jediným důvodem pro natočení ještě jednoho dílu. Kutná Hora se na pozadí míhala, ale na pořádné zhodnocení to chce dvd a stopovat. ()

schizmo odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, jak se koncept Návštěvníků mohl stát bezmála kultovním. Nikdy jsem jsem ten film neměl rád a nevěděl jsem, co na něm ostatní vidí, protože nepřinášel nic zábavného a jeho takzvaný humor mi nepřipadal vtipný. Každý další díl byl ještě horší a méně zábavný až byla natočena Revoluce. No to je vám panečku kundárna! Tady došla absurdnost svého vrcholu, hodnocení "odpad" nedávám téměř nikdy, ale tady je to zaslouženě! Mor na vaše francouzský kamery! ()

Nach 

všechny recenze uživatele

"Tak natočíme třetí epizodu Návštěvníků a začneme přesně tam, kde dvojka skončila. Co? Že už jsme od té chvíle zestárli? No a? Řekneme, že díky otevřeným chodbám času je to normální. A že nemáme moc prostoru s postavami dále pracovat? No a? To stejně diváci nechtějí. Hezky se usaďte a nechte herce konat svojí práci!" Třetí díl Návštěvníků je vskutku takový, jaký jsem popsal výše. Je stejně trhlý jako dvojka. Stejně dementní a pokud v té demenci dohážete spatřit humor, tak je i v vtipný. Za sebe musím říci, že mám v oblibě první dva díly (hlavně první). A tak to byla pro mě taková nostalgická vycházka do devadesátých let. Ano líbilo se mi to. Sice to není extra biják, na který bych musel znova, ale dalo mi to, co jsem čekal. Jednoduše řečeno, jestli od tohoto filmu nečekáte zázraky, budete potěšeni. V opačném případě se mu vyhněte. Ještě jednodušeji řečeno: líbil se vám druhý díl Návštěvníků? Pokud ano, bude se vám líbit i tento.65% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama