Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

Wally 

všechny recenze uživatele

Jak málo stačí k tomu, aby se jeden puberťák zamiloval....výpadek elektriky v momentě, kdy cestujete výtahem. Roztomilá teenagerovská komedie plná pubertálních vtípků, zábavných dialogů na téma kluci/holky a krásných slečen z nichž pravá je jen ta jedna. Nevím, jak se to stalo, ale bavil jsem se a v závěru hlavnímu hrdinovy fandil, ať to dobře dopadne. ()

Mi.chals 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vyšel na svět když mi bylo 13 a u tohohle typu filmů je to jednoduše nebezpečnej věk. Viděl jsem ho tenkrát asi 8x. Nostalgické čtyři hvězdičky za solidní komedii, se kterou se posledních 10 dílů prciček nedá srovnat. Na vaši obranu musím říct že chápu celkového hodnocení a je to DABINGEM! Mám rád český dabing, ale tenhle film starý 14 let má dabing jako by ho dělali dva kamarádi doma na mikrofon od notebooku a to včetně ženských postav a hlavně půlka dialogů je tam vymyšlená nebo sepsaná jinak než v originále, což by se dalo tenkrát pochopit kdyby to nějakej ten humor přidalo, ale tohle je šílenost. Originál **** / dabing *+ ()

Reklama

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

100 sladkých holek se v tomhle filmu sice nevyskytuje, ale mě stačilo koukat na 4 hlavní hrdinky, kterým to moc slušelo - Chriqui, Heigl, Oleynik a Pressly (moc ji to sluší také v Playboyi:-)). Musím přiznat, že tyto dámy poposunuly mé hodnocení filmu trošičku nahoru. ;-) Ale jinak tohle dílko není žádný zázrak. Předložený námět si dovedu představit zpracovaný zábavněji a romantičněji. Film je hodně neucelený, nevyrovnaný, kultivované scény střídají scény ala Prcičky (ukousnutý jazyk, točení bradavek) a celý působí jako spíchnutý horkou jehlou. Zanechal ve mě rozpačitý pocit, stejně jako některé výroky hlavního hrdiny rozumbrady Matthewa, které byly opravdu originální, ale nejsem si jist, že v dobrém smyslu slova. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Emmanuelle je krásná k pomrouskání a ve filmu jí mělo být víc. O hodně víc. Méně zase mělo být ušopleska Tuckera, jenže to by musel scenárista a režisér v jedné osobě trochu krotit svou představu o generační výpovědi a zbytečně si neleštit ego nad svým domnělým ostrovtipem. Pár postřehů by se tu snad i našlo, ty ale tonou v bezuzdném plácání a mlácení prázdné slámy. Pořád dokola, takže nuda, nuda a zase jen nuda. Nakonec to není ani lechtivé, což dělá prostředí dívčí koleje trochu nevyužité. Hudba: Kevin Bassinson. 40% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

LOL :D uznávam sladké dievčence tam rozhodne boli, to nepopieram, dokonca tam bolo aj toho vtipu zo začiatku, ale tak čo čakať od filmu kde hneď na začiatku mu dá tajomná dievčina vo výťahu a on potom počas celého filmu ju hľadá nooooo a koniec filmu je tak sladučký ... škoda že som to nevidel v roku 2001 možno by to bolo aj za 4* ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama