Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ve třinácti, možná v šestnácti letech bych byl z takového filmu určitě nadšený a ještě se nad ním dlouho rozplýval. Ano, srdce všech romantiků může plesat, ale mně v dospělém věku už leze na nervy, když vidím po sté padesáté prvé totéž klišé, když postavy pronášejí tatáž moudra, a když hlavní hrdina/ka má ztřeštěného/ou nejlepšího kamaráda/ku. S láskou, Rosie má pár moc pěkných momentů, ty jsou ale doslova vymazány naprostými scénaristickými lapsy, které mě doslova šokovaly, jestli je to vůbec možné. Nevím, jestli tak naivní, nereálná až absurdní byla samotná literární předloha anebo si to scénaristka pro film upravila. Když jsem se podíval na filmografii režiséra, tak jsem prozřel, ale S láskou, Rosie bude rozhodně jeho nejlepší počin. Závěrem tradičně kapka pozitivna - hudební složka výborná, ta mi občas dala vzpomenout na dobu, kdy mi fakt bylo těch šestnáct. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé herecké obsazení (Lily Collins, Sam Claflin), ovšem scénáristická katastrofa. Sám jsem překvapen, že to bylo takhle špatné, ale ten příběh byl o ničem. Ze začátku to sice bylo zajímavé, ale jakmile se Rosie narodilo dítě, tak šel celý příběh do háje a vlastně mě už ani nezajímalo jak to celé dopadne. Oceňuji však soudtrack, který byl velice dobrý. Naopak velkou kritiku si zaslouží český dabing, já jsem příznivcem dabingu, ovšem u tohoto snímku to byla opravdu katastrofa. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Konečně tu máme film se sympatickou, krásnou a herecky schopnou dvojicí, mezi kterou to jiskří... aby se to všechno utopilo v blbém nápadu, že se ty dva stále "míjejí" - a to až tak, že když se to stane poněkolikaté, tak to začne být trapné. Ti dva opravdu chvílemi působí jako idioti, kteří si nedokážou říct: "Hele, máme se rádi, chceme být spolu, tak se ku*va budeme trochu snažit a těch pár životních zadrhelů překonáme spolu." Mrzí mě, že tihle dva všeho ve svých životech dosáhli bez přičinění či zásahu toho druhého, jak by se u spřízněných duší slušelo. Ještě že Love, Rosie má Lily Collins a Sama Claflina, kteří zachraňují, co se dá. Chvílemi tu navíc prosvítá trocha reality, jako když Rosie musí opustit svoje sny, stát se svobodnou matkou a bydlet u rodičů. 70 % ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že Lily Collins se timhle definitivně zařadila po bok Rachel McAdams jako doposud jediný herečky, která dokáže poblouznit mou mysl způsobem, že po určitý okamžiky vnímám akorát jí a všechno okolo mi je dočista ukradený. Což ze mě možná technicky dělá špatnýho diváka, ale what the hell... z tohodle se zpovídat vážně nehodlám. :) Sladší akcent u anglický herečky nenajdete, disciplínu mrkání tušim taky nikdo neovládá líp, a že se pro tohle řemeslo Lily přímo narodila, to bylo jasný už po Stuck in Love. --- Bohužel, stejně jako v případě Booneova snímku, i tady jí to zlehka kazí scénář. Ten v tomhle případě brázdí dosti zajetý koleje, aby si sem tam dokonce i trochu couvl, protože opakování trasy matka moudrosti. Britský příměsi jsem tu asi celkově očekával trochu víc, ale co už - i to relativní málo a pár pohodových písniček ke kvalitnímu zážitku bohatě stačí. --- "It's like brushing my teeth." ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům neholduji a na tento ukázal náhodný los. Jinak bych zhlédnutí jistě ještě hodně dlouho odkládal. Jednalo se extrémně klišoidní a naprosto předvídatelnou záležitost, která ovšem byla poměrně vkusná, vtipná, na ústřední dvojici se dalo dívat, aniž by člověk dostal chuť zhnusením spáchat sebevraždu a především jsem měl během sledování velmi příjemný doprovod. Navíc má snímek extrémně svižný spád, takže se nestane, že by divák uvízl na místě, topil se ve vatě a naříkal nudou. V rámci žánru bych tento film zařadil bez debat k tomu povedenějšímu a rozhodně ne proto, že musím. 😶 [66 %] ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)
  • Film se natáčel v Torontu v kanadském Ontariu a v Irsku. (rafix)
  • Film vznikl podle románu "Kde končí duha" od irské spisovatelky Cecilie Ahern, která se ve filmu objevila v malé roli. (jenik71)

Reklama

Reklama