Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem udělala velkou chybu, že jsem si před tím, než jsem si film pustila, něco nedala :D Protože tohle je totální zhulená či spíše zfetovaná (ono je to úplně fuk) pakárna a ujetina.... ovšem dobrá. Na tohle se ale člověk nemůže dívat úplně střízlivy a tak vůbec, jinak jen kroutíte očima "co to do háje má být?" Nemůže se popřít, že je to ale zábavná a svěží komedie. 3,5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem nezaměstnanej na plnej úvazek, nemám vůbec čas." nebo "Chovej se dospěle, buď falešnej", tak to jsou hlášky, které mne sice pobavily, ale prostředí, ve kterém jsem ocitl mi bylo krajně nepříjemné. Kromě toho jsou mi osudy dobrovolně sjeté mládeže zcela lhostejné a snaha o zachycení reality pod vlivem fetu mne naprosto minula. Já vím, že lidi rádi hulí a tak si při sledování najdou to svoje, ale já jsem se přitom trápil ve střízlivém stavu, což nikomu nedoporučuju. ()

Reklama

Davson 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je mnohem více životní pravdy než ve většině současných "seriózních dramat", která jsou oceňována na filmových festivalech! A jen tak mimochodem - taky je to neskutečně zábavné, hravé, chytře natočené se spoustou krásných drobností a vůbec je radost se na to dívat. Nemohu to nemilovat - jeden z mých nejoblíbenějších filmů. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tento žáner silne polarizuje ludí na tých, ktorí to podobne ako v reálnom živote nedokážu naplno prežívať, respektíve ani nechcú s pohŕdavým pohľadom a tých druhých. Ja osobne som sa ocitol na pomedzí oboch tíchto kategórií a zaspomínal som si na staré časy, ale nemohol som úplne ignorovať vnútorný hlas racionality. Tak či onak je Human traffic jedným z najlepších "cluberských" filmov 90.tich rokov. Na rozdiel od iných filmov o drogách neobsahuje nejaké to poučné morálne posolstvo, skôr sa prikláňa na druhú stranu a túto tému príjemne odľachčuje. Takže žiadne strachy, pure zábava a nijaké zbytočné rečičky okolo toho, teda nezmyselné blábolenie v raushi vinímajúc. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další Trainspotting ?? Ne kdeže to ani náhodou. Díky četným doporučením jsem se na film podíval s celkem vysokými očekáváními party/drogového filmu. Párty sice jsou, jak bylo asi v 90. letech zvykem, parádní záležitost, ale to je asi tak všechno, co si s trochou štěstí můžete z filmu odnést. Jinak se nestane naprosto nic. Charaktery postav jsou naprosto nesympatické až otravné, hudba mi také příliš mnoho neříkala a většinu věcí jsem neshledal ani nijak vtipnými. Možná s trojkou v žíle nebo něčím jiným v tamtéž místě, bych reagoval jinak. Takhle nemůžu víš než za tři a to ještě hodně mhouřím oči. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)
  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 174krát, což je 1,74krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama