Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Já na filmech oceňuju preciznost a čistotu, ale tohle je i na mě až moc precizní, čisté... a jaksi samozřejmé. Všechno tu je tak moc přesně na svém místě, že pět minut od začátku už se nestane jediná překvapivá věc. Rozhodně je to velmi povedené a nemůžu si na nic stěžovat (jakkoliv mě mrzelo, že je hrdinovi poskytováno alibi typu "první vražda omylem", aby sympatie vůči němu mohly zůstat nezkalené). V důsledku mě ale zhlédnutí ničím neobohatilo a ni nepřekvapilo - ten film byl ve své povedenosti jen přesně takový, jaký být musel. A to pomíjím, jaká sázka na jistotu je tohle atraktivní téma. Nejvíc ze všech filmů poslední doby jsem si vzpomněl na námětem i formou vypočítavého, myšlenkově poměrně mělkého, trendům poplatného a rovněž zvládnutého Birdmana. 3 a 1/2 ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Sing our happy song, sing our happy song, come on clap your hands, sing our happy song! Sing our happy song, sing our happy song, come on sing along, sing our happy song... --- Nečekejte komedii; ba ani takzvanou "černou komedii". Tohle je spíš regulérní horor o neodolatelně absurdnim nádechu a fikanym kontrastu barev; naprosto svá záležitost. A Ryanu Reynoldsovi tady jednoduše nejde nepodlehnout. Ať už v roli Jerryho, neomalenýho skotskýho kocourka Mr. Whiskerse nebo kultivovanýho pejska Boscoa... případně ve všech najednou. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mix hororu, krimi, komédie, psychologickej drámy a rodinného filmu s domácimi miláčikmi. A prekvapivo to celkom dobre funguje. Je to teda ucelené, s kvalitnými hereckými výkonmi a Reynoldsa by som kľudne nominoval na Oscara. Song a takpovediac videoklip na záver je obzvlášť vymazlený, hlavne, že sa všetko dobre skončilo a všetci sú spokojní :) Len ak sa nad tým tak celkovo zamyslím, nič extra špeciálne The Voices nepredstavuje, proste ďalšia príjemná a "príjemná" americká indie zábava. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci kámošku. V tý lednici jsem tak sama." Pokud žiju ve správné realitě, tak nenosím růžové montérky, nemám v lednici uřezané dívčí hlavy, nenechávám se ovlivňovat názory svého kocoura a zatím rozeznám králíka od ponožky. Jsem prostě příliš málo úchyl na to, abych si tohle dokázal naplno užít. Přesto je možné, že realita je někde jinde a já makám s Ježíšem, který řídí růžový vysokozdvižný vozík. Určitě to tak není, protože můj psychiatr je s mým stavem naprosto spokojený a skoro každý čtvrtek mě na hodinu pouští z klece. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemné nakouknutí pod kůži absolutního psychouše, které nám uvařila slečna/paní z Íránu. Jen co je pravda. Na každém kroku nás provází lehce přičmoudlý humor a pár nechtěných vraždiček, které řádně rozpohybují děj. Vůbec to nejlepší na celém snímku je rozdílně vidění skutečnosti v podání hlavního hrdiny vs. vnímání skutečné skutečnosti všemi ostatními. Moc pěkný a vtipný kontrast. Z mé strany převládala spokojenost. Děj má spád a trofeje se v lednici hromadí. Viděl bych to na pěkné 3 kousky. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky harfuska. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama