Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejdivnější film roku 2015. Čekal jsem skoro všechno, ale tohle fakt ne. Zvířecí "detektiv" v podání rozkošného Ryana má svoje nezaměnitelné kouzlo a tak se ani nedivím, že mu "podlehne" skoro každá z jeho kolegyň. Úplně se vším všudy. Možná to časem zvednu, ale zatím zůstanu na lepší trojce. Jinak fakt nářez! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zdanlivo neškodný chlapík s rodinnou psycho históriou sa pokúša zbaliť sexi kolegyňu z práce a doma sa rozpráva so svojim (good) psom a (evil) cat. Žije pri tom vo svojom svete s trochu prikrášlenou realitou a hoci mu niekedy nie je kryštalicky jasné čo sa deje, dosť toho tuší... a divák ešte viac... Čo sa vyplní je možno predvídateľné, ale spracované je to tak, že divák to napriek tomu v pohode zhltne. Svieža, chytľavá, čierna komédia s výrazne temným nádychom, ktorá sa nebojí krvavých scén ani bizarných nápadov. A Reynolds je v tej psycho polohe až prekvapivo dobrý. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemné nakouknutí pod kůži absolutního psychouše, které nám uvařila slečna/paní z Íránu. Jen co je pravda. Na každém kroku nás provází lehce přičmoudlý humor a pár nechtěných vraždiček, které řádně rozpohybují děj. Vůbec to nejlepší na celém snímku je rozdílně vidění skutečnosti v podání hlavního hrdiny vs. vnímání skutečné skutečnosti všemi ostatními. Moc pěkný a vtipný kontrast. Z mé strany převládala spokojenost. Děj má spád a trofeje se v lednici hromadí. Viděl bych to na pěkné 3 kousky. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky harfuska. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nikdy nerozdejchám to, co Ryan udělal Gemmičce. Nejvíc hot herečka současnosti nemůže takhle skončit. Film není vtipný, a vlastně ani děsivý, to správné slovo je, nechutný. Kocour a pes jsou docela vtipní, ale když budu chtít mluvící zvířátka, dám si Travoltovic Look who is talking now nebo Méďu. Titulky vymýšleli nejdřív? Podezřívat někoho, že si pořádně šlehnul, nemusí bejt od věci. Druhý český název odporně parazituje na známém titulu, je ale bohužel trefnější. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

U nás doma by Keisy (boloňský psík, diktátor) kupovala větší lednici a Sára (láskyplný německý ovčák) mě přesvědčovala, že jsem dobrý člověk. Přítel už pro jistotu schovává nože :D Něco tak ujetého a nepochází to z Japonska? Sedím tu, snažím se napsat něco smysluplného, abych vás na film nalákala, ale víte co? Nejde to. Pořád si vybavuji veškeré scény a směju se. Prostě skvělá absurdní komedie ze života "neobyčejného" chlapa, který si "povídá" se zvířaty a rád plní ledničku :o) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)
  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)

Reklama

Reklama