Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mix hororu, krimi, komédie, psychologickej drámy a rodinného filmu s domácimi miláčikmi. A prekvapivo to celkom dobre funguje. Je to teda ucelené, s kvalitnými hereckými výkonmi a Reynoldsa by som kľudne nominoval na Oscara. Song a takpovediac videoklip na záver je obzvlášť vymazlený, hlavne, že sa všetko dobre skončilo a všetci sú spokojní :) Len ak sa nad tým tak celkovo zamyslím, nič extra špeciálne The Voices nepredstavuje, proste ďalšia príjemná a "príjemná" americká indie zábava. 70% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Já na filmech oceňuju preciznost a čistotu, ale tohle je i na mě až moc precizní, čisté... a jaksi samozřejmé. Všechno tu je tak moc přesně na svém místě, že pět minut od začátku už se nestane jediná překvapivá věc. Rozhodně je to velmi povedené a nemůžu si na nic stěžovat (jakkoliv mě mrzelo, že je hrdinovi poskytováno alibi typu "první vražda omylem", aby sympatie vůči němu mohly zůstat nezkalené). V důsledku mě ale zhlédnutí ničím neobohatilo a ni nepřekvapilo - ten film byl ve své povedenosti jen přesně takový, jaký být musel. A to pomíjím, jaká sázka na jistotu je tohle atraktivní téma. Nejvíc ze všech filmů poslední doby jsem si vzpomněl na námětem i formou vypočítavého, myšlenkově poměrně mělkého, trendům poplatného a rovněž zvládnutého Birdmana. 3 a 1/2 ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po nějaké době stáhl a pustil něco o čemž jsem nevěděl vůbec nic. No a dost jsem teda zíral! Nejprve mne ohromilo hvězdné obsazení v čele s charismatickou trojicí mých oblíbených herců (Reynolds, KendrickGemma). Ihned jsem začal hádat, jakým směrem se asi bude děj ubírat, ale černá krvavá komedie se na mém seznamu asi vůbec nevyskytovala. Hlavní myšlenkou filmu je totiž úhel pohledu, kdy náš mírně narušený hlavní hrdina vidí svět až příliš růžově a přestože se snaží být hodný, něco se zvrtne a již pro něj není návratu. Výraznou roli v klíčových momentech tvoří jeho domácí mazlíčci, kdy mu jako dva strážní andělé napovídají co má udělat. Film vám určitě doporučuji. Jednak jsem ještě neviděl nic podobného, ale hlavně je to velice vtipný a nápaditý thriller, který zcela jistě neskončí jak byste očekávali. 79% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavě pojatý horrorový thriller o skoro pokrevním příbuzném Patricka Batemana a Q_P_ho z románu Zombie J. C. Oates, k němuž promlouvá jeho pes a kočka. Realisticky pojatý psychologický příběh, bez většího tlaku na atmosféru (možná proto v konečném důsledku syrovější a působivější) a s lehkými přešlapy do komediálních vod. Nejdříve jsem se toho obával, obzvláště, když jsem zjistil, že hlavní roli hraje můj oblíbenec Ryan Reynolds. Nedokázal jsem si ho v tom, co jsem si o filmu představoval a čekal od něj, představit. Ale nebyl by to Ryan, klubající se výborný herec, aby se s tím nepopral statečně a na jedničku. A ten konec... Hlasy byly takovým milým velkým nečekaným překvapením. Chápejte, já miluji růžovou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Divný film. Reynoldsovi ale táto rola magora Jerryho prekvapivo dosť dobre sedí a to je jeden s tých hlavných dôvodou prečo sa dá na toto pozerať. Sexi kočky (Arterton, Kendrick) mu dobre nahrávajú a pobaví aj hovoriaca mačka a pes, ktorý sú Jerryho najväčší kamoši. No či je väčší magor Jerry alebo tvorcovia filmu na to si už musíte odpovedať sami. Každopádne sa to dá pozrieť. Jedna s tých strebatelnejších magorin. 60% - 3* ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)
  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama