Reklama

Reklama

Inteligence

(seriál)
Z natáčení 3 - Josh Holloway, Marg Helgenberger, Meghan Ory, Michael Seitzman
USA, 2014, 9 h 4 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Michael Seitzman

Kamera:

Sidney Sidell

Hrají:

Josh Holloway, Meghan Ory, John Billingsley, P.J. Byrne, Michael Rady, Marg Helgenberger, Tomas Arana, Elden Henson, Grace Huang, Will Yun Lee, Henry Mah (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hlavním hrdinou je Gabriel Vaughn (Josh Holloway), špičkový agent supermoderní tajné služby, jenž má v mozku implantovaný mikročip superpočítače. Společně s agentkou Riley Nealovou (Meghan Ory) musí nejprve zachránit uneseného člena CyberComu, americké jednotky na ochranu dat, pro kterou oba pracují. Dále se tito kybernetičtí policisté potýkají se sebevražednými pumovými atentátníky a zachrání dva americké novináře ze zajetí v Sýrii. (Universal Channel)

(více)

Videa (26)

Z natáčení 3 - Josh Holloway, Marg Helgenberger, Meghan Ory, Michael Seitzman

Recenze (54)

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Nalákala mě „Karkulka z OuaT“ a žánr seriálu. Dostal jsem něco na způsob Chucka – chlápkovi s určitými schopnostmi přidělili ženskou na hlídání. Chuck sázel na vtip, lidskou nejistotu a romantiku a postavy byly „roztomilé“. Tady jsou spíš neslané-nemastné a nevím, jestli má otřepané schéma zápletka-drama-happyend co nabídnout. Chybí mi něco navíc, co např. v Chuckovi bylo. Ale na 2. díl se podívám. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

První série naznačila slušný potenciál, který však během třinácti dílů lze jen těžko rozvést do větší hloubky. Většina epizod je fajn a jen pár spadlo do průměru. Josh Holloway od Ztracených neměl pořádnou roli a je dobře, že je alespoň na chvíli zpět. Stejně tak potěší i větší role pro Meghan Ory. Zásadní pro konečné hodnocení bude to, zda Intelligence dostane další sérii nebo ne. Tímto faktem bylo ovlivněno i finále, které nenabídlo vyložený cliffhanger, ale ani uspokojivý potenciální konec celého seriálu. Proto zatím opatrnějších 70%. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem více, potenciál tu byl. Přijde mi, že tohle ani nemůže být americký počin. Jelikož (asi) neexistující Cybercom dělá z ostatních tajných služeb jako CIA nebo FBI totální kašpary. Což i mě přijde trochu podivné a rozhodně se mi to neslučuje s představami o FBI a CIA, které vidím v ostatních US projektech. To už je u mě velké mínus, nazval bych to až laciností. Na druhou stranu, Josh Holloway je podle mého sympaťák, který do této role pasuje. Není to vůbec špatný nápad vymyslet něco jako čip v hlavě, ale to provedení občasných "shotů" od tvůrců by chtělo někdy nejprve promyslet. Příběhy jsou až přehnané, a to kazí celkový dojem. Nevím jestli je přehnané dobré slovo, ale chtělo by se to více zaměřit na strukturu celého příběhu a ne jen ho neustále zveličovat aby se dotýkal nejvyšších míst bílého domu. Nicméně neříkám, že by to bylo nějak nudné, 55%. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Oproti spoustě ostatních jsem spokojen hlavně s tím, že se z toho nevyklubal další Chuck. Nehledal jsem v tom totiž akční komedii. Na druhou stranu musím říct, že to rozhodně mohlo být zajímavější či lepší. Na obsazení jsem se těšil, Sawyer byl vždycky docela sympaťák a i Karkulka se mi v předchozí roli zalíbila. Nakonec to nebylo špatný, jen jsem od toho čekal asi o něco víc. Nejlepší vychytávkou je Gabrielova rekonstrukce místa činu, to se mi líbí a to mě baví, škoda, že takových věcí tam není víc. Na celý projekt jsem se těšil, společně s Almost Human u mě šlo o nejočekávanější novinky. Kdybych se měl rozhodovat, který z nich si raději ponechám, tak by Intelligence nezvítězila. Uvidíme jestli se dočkáme druhé série, pokud ano, tak se na ni určitě podívám. 70 % ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Jsem poměrně zklamaný. Od akčního sci-fi s J. Hollowayem jsem si sliboval hodně, ale i když scénář byl dobrý a o zvraty není úplně nouze, tak natočené to je opravdu špatně. Režisér by si měl jít kleknout do kouta a přemýšlet, proč to udělal tak nezáživně - možná za to zčásti může i zbytek hereckého ansáblu, který ze sebe také moc kvality nedostal. Potenciál tu byl, škoda = jako by se počítalo se sledovaností a řeklo se "ať se to prostě nějak natočí". Další epizodě (i když žánrově a kvalitativně to od Almost Human či The Tomorrow People nemá moc daleko) šanci nedám. 50% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (1)

  • Organizácia, ktorej Gabriel (Josh Holloway) patrí, sa volá USCC, čo je skratka pre United States Cyber ​​Command. (Martin12500)

Reklama

Reklama