foto

John Billingsley

  • nar. 20.5.1960 (59 let)
    Media, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Circuit
2018 Scrap
Unbelievable!!!!!
2017 The Last Word
Untitled Miami Project (TV film)
2016 Madtown
The Watcher
Ženy 20. století
2015 Paradise Pictures (TV film)
2013 Red Line
2012 Tichý zloděj
Trade of Innocents
2011 Důkaz lásky
Sironia
The Pool Boys
2009 2012
2008 AM1200
Finding Red Cloud
The Least of These
2007 Dominový efekt
Pozemšťan
Suspect (TV film)
World According to Barnes, The (TV film)
2006 Dead & Deader (TV film)
Room 6
2005 The Nickel Children
Tucet vánočních psů
2004 Moderní Popelka
2003 Presumpce viny
2002 Bílý oleandr
Těžký zločin
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
Skleněný dům
Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 Blood on the Backlot
Breathing Hard
1999 Jimmy Zip
Kruh zla
Úterky s Morriem (TV film)
1998 Ozónová díra (TV film)
1997 Eat Your Heart Out
1996 Eden
1995 Katie - Dítě divočiny
Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
1990 Miluji tě k smrti
Shredder Orpheus
1988 Sedm hodin do rozsudku

TV seriály

2020 neXt (TV seriál)
Pilot (E01)
2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Doktoři (TV seriál)
If Not Now, When? (S02E20)
Zelenáč (TV seriál)
Heartbreak (S01E12)
The Orville (TV seriál)
Home (S02E03)
2018 The Conners (TV seriál)
There Won't Be Blood (S01E03)
Tohle jsme my (TV seriál)
Holčičky (S03E03)
2017 Lucifer (TV seriál)
Off the Record (S03E07)
Code Black (TV seriál)
Vertigo (S02E14)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Bagel (S03E07)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
2016 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Přelíčení a poprava (S03E10)
Odhalená tajemství (S03E06)
Přetvářka, podvod a tyranie (S03E05)
další epizody (4)
Mystérium sexu (TV seriál)
Inventura (S04E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Krvavý sníh (S08E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Jason se vrací (S07E13)
2015 The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
A Hollow Man (E08)
Extant (TV seriál)
Adaptace (S02E02)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Marnotratník (S02E09)
Zpečetěný osud (S02E05)
2014 Inteligence (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Tam dole (S02E10)
Můj příběh (S02E09)
Zrcadlo, zrcadlo (S02E08)
The Bridge (TV seriál)
The Acorn (S02E04)
Yankee (S02E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Máš padáka (S04E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Životní pojistka (S05E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný rozpočet (S06E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda mezi forenzními vědci (S10E05)
2013 Nikita (TV seriál)
Tipping Point (S03E16)
Brave New World (S03E10)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Under the Big Top (S05E04)
2012 Pomsta (TV seriál)
Odkaz (S01E20)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Na začátku (S05E07)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Insanity (S02E08)
Kravaťáci (TV seriál)
Fiktivní společnost (S01E10)
2010 Outlaw (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Twentysixmiles (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Rashomon Job (S03E11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Mě to taky bolí (S03E03)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Šílenství (S02E11)
Přede mnou nový svět (S02E10)
další epizody (9)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Šedý stín (S04E21)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S07E07)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Náš opilý přítel (S09E02)
Náš první den ve škole (S09E01)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Waiting for That Day (S01E12)
Mentalista (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
Community (E07)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
V chladné zemi (S01E06)
Útěk z dračího doupěte (S01E04)
další epizody (4)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Game Three (E03)
Profesionálky (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 2/2 (S04E10)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Children of Ghosts (S02E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ve tmě (S04E22)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Případ kapřího transvestity (S08E04)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Let (S01E22)
Klíč (S01E19)
Pro svého bratra (S01E16)
Kriminálka New York (TV seriál)
Risk (S02E13)
2005 Closer (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Les (S02E23)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Toto jsou cesty... (S04E22)
Terra Jedna (S04E21)
Přízraky (S04E20)
další epizody (13)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Lovec myšlenek (S02E09)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Výheň (S04E07)
Augmenti (S04E06)
další epizody (19)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
Symbiont (S03E10)
Severka (S03E09)
další epizody (24)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
Pára nad hrncem (S02E10)
Singularita (S02E09)
další epizody (24)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hrdinové (S06E08)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nový člověk (S01E10)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
Dítě štěstěny (S01E09)
Civilizace (S01E08)
další epizody (10)
Západní křídlo (TV seriál)
Somebody's Going to Emergency, Somebody's Going to Jail (S02E16)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den v Chiltonu (S01E02)
Ti druzí (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Bez jediné slzy (S01E22)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tři experti (S06E20)
1998 Advokáti (TV seriál)
The Trial (S02E19)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Stěna / Tabule / Únik / Recept / Letní tábor (S02E03)
Případ pro Sam (TV seriál)
Helena je úžasná (S03E07)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Dokumentární

2014 Before Her Time: Decommissioning Enterprise
Star Trek: Enterprise - In a Time of War
2013 Star Trek: Enterprise - In Conversation - The First Crew
Star Trek: Enterprise - Uncharted Territory
To Boldly Go: Launching Enterprise
2004 Trekkies 2