Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ani supermoderní technika není neomylná. Stačí jedna nevinná nehoda a rozjetý, stále zrychlující, mnohaset tunový stroj se nedá zastavit. Vysoce technicky vybavenému osobnímu vlaku s počítačově ovládaným motorem nastanou náhlé technické problémy, když strojník omylem vylije vodu na elektrický obvod řídící jednotky. V tu ránu nad ním ztratí veškerou kontrolu a vlak díky elektrickému zkratu zrychluje každou minutu o dvě míle. Jestliže se nepodaří snížit jeho nebezpečnou rychlost, hrozí vykolejení v blízkosti nemocnice a tudíž budou ohroženy životy cestujících. Jediný, kdo se ukáže, že by mohl tyto lidi zachránit je Lucky Singer. (HBO Europe)

(více)

Recenze (89)

Rider@ odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou snůšnu trapnosti, nesmyslů, klišé a hloupostí jsem ještě v životě neviděl a lituji času, který jsem tomu při obědě věnoval. Tento typ filmu nemusí být realistický, ale autoři nesmí provádět při trvorbě hromadné hulící orgie, jako se tomu nejspíše dělo zde ... spíše to tedy bylo něco tvdršího a investory uložily do kómatického spánku, jinak si to neumím vysvětlit, že nědo nechá za svoje peníze vyprodukovat něco takového. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem tenhle film viděl několikrát. A i po pozdějším shlédnutí to není vůbec tak tragické, jak to z pohledu hodnocení tady na ČSFD může vypadat. Je to klasický televizní film z 90. let, solidně zahraný, navíc s pěknou krajinou. Scénář je sice plný děr, ale ruku na srdce - který film ty díry nemá? ()

Reklama

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě větší sračka, než jste doufali. Vévodí tomu spousta zbytečných postav a jejich ještě zbytečnějších keců a arogantní senátor se svou pobočnicí šerednou jak noc. A to nesmím opomenout růžový "drinčíček" se žlutým paraplíčkem, který jsem zahlédl minimálně pětkrát, přestože více než polovinu žvanicích scén jsem přeskákal pomocí fast forward. Když už náhodou dojde na nějakou akci, tak je to trapná vykonstruovaná nesmyslnost. O technických aspektech asi netřeba dodávat, že když už se tam na chvíli nějaký ten měřák/kabel/motor objeví, tak je na něm jasně vidět, že tvůrci o technice nemají ponětí, které by převyšovalo znalosti fyziky, jimiž disponuje podprůměrný žák deváté třídy základky. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Zoufalství... čiré zoufalství... Aby se tomuto filmu - tedy příběhu dalo jakž takž věřit, musí být divák totálně "na šrot" nebo duševně postižen... Přitom stačilo málo a mohla to být docela pasivní zábava - např. udělat u toho parodii... Hloupé a netolerovatelné podmínky pro to, aby se mohl "spustit" antidramatický příběh jsou netolerovatelné a nesežere je ani desetileté děcko... (takové to se pokazit má to se taky pokazí nebo to pokazíme)... A "Sandokan a Spasitel" R.Urich s obzvláště vyvinutým OTK (OTK = ozdobný tukový kroužek kolem určitě vypracovaného utajeného břicha) to je taky něco vyjímečného... Výsledkem tohoto filmu je pak dokonalá paranoia... chvíli pláčete a smějete se, chvíli běsníte... a navíc sami na sebe... :-) Vrcholný zážitek ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hůů-hůůůů-hůůůůůůmus! Televizní groteska, kterou si pamatuju i po cca 10-11 letech. Proč? To je jednoduché: v té době jsem měla na filmy ještě hodně nízké nároky a málokterý mi přišel jako vyloženě podprůměrná peachovina. "Nebezpečný vlak" se spolehlivě zařadil mezi ty málokteré:-). Pokud chcete sledovat nějakou splašenou mašinku, pak rozhodně zvolte mladšího brášku "Nezastavitelného" - jakkoliv jde tématicky o podobnou patetickou srajdu, celkovým provedením i hereckými výkony je o několik levelů výše... jen se u toho tolik nezasmějete. Dám 25% jako výraz uznání, že si "Anal Run" našel trvalé místečko v mé paměti. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama