foto

Patricia Kalember

  • nar. 30.12.1957 (58 let)
    Schenectady, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Allegiance (TV seriál)
Noční běžec
2011 Všemocný
2010 Kalamity
Manažeři
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2008 Puppy Love (TV seriál)
2007 Ben's Plan
Super drbna (TV seriál)
2004 Smrtící lekce (TV film)
2003 Od srdce k srdci (TV film)
2002 Cesta do války (TV film)
Time for Dancing, A
Znamení
2000 Killing Cinderella
Labor Pains
1999 Nebezpečný vlak (TV film)
1998 Když manželé podvádějí (TV film)
1997 Home Before Dark
1996 Anděl strážný v nebezpečí (TV film)
1995 Míra viny (TV film)
Nevyslovená pravda (TV film)
1993 Sami v poušti
Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1992 Big Girls Don't Cry... They Get Even
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Jakubův žebřík
Kaleidoskop (TV film)
1989 Fletch žije
1988 Date Rape (TV film)
Just in Time (TV seriál)
Little Girl Lost (TV film)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Brass (TV film)
Kočičí oko
1983 Loving (TV seriál)

TV pořady

1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 More You Know, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace